ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΩΣ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΡΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»


Τόσοι πολλοί αλλοδαποί εισβολείς από τη Μέση Ανατολή έχουν εισέλθει στη Γερμανία κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών ώστε ένας διευθυντής σχολείου στη Βαυαρία αναγκάστηκε να ζητήσει από τις μαθήτριες να καλύπτουν τα πόδια τους και τα χέρια τους, για τη δική τους προστασία από τους Σύριους "πρόσφυγες".

Σε επιστολή που απέστειλε προς τους γονείς, ο MartinThalhammer, διευθυντής του Γυμνασίου Wilhelm-Diess στην πόλη Pocking της Βαυαρίας, η οποία έχει κανονικό πληθυσμό περίπου 15.000, οι μαθήτριες καλούνται να απόσχουν από το να φοράνε "αποκαλυπτικά ρούχα" γιατί έχει δημιουργηθεί "στέγη προσφύγων" δίπλα στο γυμναστήριο του σχολείου.

Εκατοντάδες Σύριοι στεγάζονται στο Pocking, ως μέρος του σχεδίου της γερμανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των202.815 "αιτούντων άσυλο" που εισέβαλαν στη χώρα το 2014, ενώ αναμένονται 400.000 αιτήσεις "ασύλου" για φέτος.



Με την επιστολή του ο διευθυντής του Γυμνασίου προειδοποιεί τις μαθήτριες να μην φορούν «άσεμνα ρούχα» και ανακοίνωσε ότι το γυμναστήριο του σχολείου θα κλείσει και τα μαθήματα Φυσικής Αγωγής (ΡΕ) θα διεξάγονται σε γειτονικό δημοτικό σχολείο.


«Οι Σύριοι πολίτες είναι κυρίως μουσουλμάνοι και μιλούν αραβικά. Οι πρόσφυγες έχουν το δικό τους πολιτισμό. Επειδή το σχολείο μας βρίσκεται ακριβώς δίπλα εκεί όπου διαμένουν, θα πρέπει να φοριούνται σεμνά ρούχα. Μπλούζες με ντεκολτέ, σορτς ή μίνι φούστες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις».

Οι «παρεξηγήσεις» στα οποία το έγγραφο αναφέρεται είναι, βέβαια, σεξουαλικές επιθέσεις κατά των νεαρών λευκών κοριτσιών, κάτι το οποίο συνέβη και συμβαίνει παντού όπου επετράπη σε τριτοκοσμικούς άντρες η ελεύθερη πρόσβαση στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Για παράδειγμα, στη Σουηδία, ο αριθμός των βιασμών λευκών γυναικών από μη λευκούς έχει αυξηθεί τόσο δραματικά ώστε η χώρα έχει πλέον επίσημα χαρακτηριστεί ως η «πρωτεύουσα των βιασμών της Δύσης» και τώρα είναι νούμερο δύο στον κατάλογο των χωρών με τον μεγαλύτερο αριθμό βιασμών, πίσω μόνο από τοΛεσόθο στη Νότια Αφρική.



Ο διευθυντής ενημέρωσε επίσης τους γονείς σχετικά με τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

«Για τους πρόσφυγες, η πρόσβαση στους σχολικούς κήπους και τα κτίρια είναι αυστηρά απαγορευμένη. Το ίδιο ισχύει και για τους χώρους του σχολείου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο αριθμός των εκπαιδευτικών που επιβλέπουν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων έχει αυξηθεί», έγραψε.

Στη συνέχεια ο Thalhammer απειλεί τους μαθητές στην επιστολή: οι μαθητές πρέπει να απέχουν από το να κοιτάνε ή να λαμβάνουν φωτογραφίες τους πρόσφυγες" και ότι "υποτιμητικά ή φυλετικά σχόλια δεν μπορεί να γίνουν ανεκτά με κανέναν τρόπο."

Σύμφωνα με την εφημερίδα Die Welt, επιστολή Thalhammer "δεν έγινε ευνοϊκά δεκτή από μερικούς γονείς, αλλά ένας τοπικός πολιτικός, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί, είπε ότι η κίνηση ήταν «απολύτως αναγκαία».

«Όταν οι μουσουλμάνοι έφηβοι βλέπουν κορίτσια με μπικίνι, συγκλονίζονται (!)», είπε.

«Βλέπετε, αυτά τα αγόρια προέρχονται από έναν πολιτισμό όπου είναι παρακινδυνευμένο για τις γυναίκες να δείχνουν γυμνό δέρμα. Προφανώς αυτό πρέπει να μας απασχολήσει», είπε.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις