Μεγάλα ψέματα σε μικρό διάστημα

g6yyhi989

Παπάτζα! Χρησιμοποιούμε αυτόν τον πεζοδρομιακό νεολογισμό γιατί, αναζητώντας στο λεξικό κάποια άλλη λέξη, δεν βρήκαμε μία που να μπορεί να αποδίδει το ρεσιτάλ της υποκρισίας και του πολιτικού ψεύδους.
Βέβαια, η διαπίστωση ότι οι πολιτικοί υπόσχονται λαγούς με
πετραχήλια προεκλογικά όχι μόνο αποτελεί πεποίθηση, αλλά έχει εξαντλήσει και κάθε όριο ανεκδοτολογίας στη λαϊκή βάση.
Δεν υπήρξε, όμως, κατά το παρελθόν προηγούμενο απόλυτης ανατροπής υποσχεθέντων... μετεκλογικά και όχι υπό την πίεση μιας προεκλογικής περιόδου, σε τόσο βραχύ χρονικό διάστημα.
Το πριν αλέκτορα φωνήσαι μοιάζει με πταίσμα μπροστά στη σημερινή στροφή των 180 μοιρών της κυβέρνησης.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το απέδωσε στην αδυναμία της κυβέρνησής του να αντεπεξέλθει στον εκβιασμό των Βρυξελλών. Επομένως, έχουμε άλλη μια πρωτιά, την κυβέρνηση εκβιαζόμενων, απέναντι στη συμμορία των εκβιαστών.
Ανήκουστο κι αυτό για ελληνική κυβέρνηση, να αποδέχεται έναν εξευτελιστικό τίτλο, που μόνη της απέδωσε στον εαυτό της, προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπώσεις μιας θεαματικής κωλοτούμπας.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο. Η 13η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τους υπευθύνους των μαγειρείων του ΣΥΡΙΖΑ, ορίζεται ως η πιθανότερη ημερομηνία εκλογών, και φυσικά μέχρι τότε μια από τις μεγάλες έννοιες της κυβέρνησης είναι ο τρόπος που θα απαλλαγεί από τα τοξικά βίντεο των αναιρεθεισών υποσχέσεών της.
Έτσι κι αλλιώς, η διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr που είναι σε εξέλιξη θα δείξει τις επόμενες ώρες ποια είναι η πρώτη αντίδραση του εκλογικού σώματος. Κι όπως γνωρίζετε, σπάνια πέφτει έξω.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player





ΠΗΓΗ


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις