ΔΕΙΤΕ σε τι χλιδάτο ξενοδοχείο μένει ο Τσακαλώτος! Το θέμα είναι ποιος το πληρώνει!!! (ΦΩΤΟ)

 
Είναι σύνηθες οι υπουργοί και τα υψηλόβαθμα στελέχη των κυβερνήσεων που συμμετέχουν σε διαβουλεύσεις στιςΒρυξέλλες να μένουν τις ημέρες αυτές σε ξενοδοχεία που καλύπτουν τις ανάγκες τους.
Σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο αποφάσισε να μείνει τις “δύσκολες” αυτές ημέρες των συνεχών διαβουλεύσεων ο νέος υπουργός οικονομικών.
Πρόκειται για το ξενοδοχείο “Hotel” και αυτό ανακάλυψαν οι φωτογράφοι που καλύπτουν το eurogroup, καθώς φωτογράφισαν το μπλοκ με τις σημειώσεις του υπουργού, το οποίο είχε το λογότυπο του ξενοδοχείου “Hotel”.

Σύμφωνα με διεθνής τουριστικούς οδηγούς:

«Το The Hotel Brussels στεγάζεται σε ένα από τα ψηλότερα κτήρια των Βρυξελλών, σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από την πλατεία Grand Place. Προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη, εστιατόριο με γαστρονομική κουζίνα στις εγκαταστάσεις του και δωρεάν πρόσβαση στο σπα, το κέντρο ευεξίας και το γυμναστήριο με θέα στις Βρυξέλλες.

Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δωρεάν απεριόριστο Wi-Fi και μίνι μπαρ με δωρεάν καθημερινή αναπλήρωση. Περιλαμβάνουν επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης, θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή 13 ιντσών και καφετιέρα Nespresso. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με μπουρνούζια και παντόφλες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις