Έφτιαξαν τη "gay Βίβλο"

gah bible



Ονομάζεται η " Η Βίβλος της Βασίλισσας James" και επιχειρεί να αποδείξει ότι ποτέ η Βίβλος ή ο Ιησούς Χριστός δεν καταφέρθηκαν εναντίον των ομοφυλόφιλων.
Η "Βίβλος" πωλείται διαδυκτιακά και εκδίδεται απο τον αμερικανικό οίκο : Queen James που αποτελεί παράφραση του King James αφού η επίσημη χριστιανική Βίβλος των καθολικών
ονομάζεται έτσι και εισήχθη στην Αγγλια αρχές του 17 αιώνα επισήμως μεταφρασμένη.
Οι συγγραφείς της πολύχρωμης βίβλου δανείζονται εδάφια απ΄την επίσημη εκδοχή και τα τοποθετούν ελαφρώς αλλαγμένα προσπάθωντας να ισχυριστούν ότι το Ιερό Βιβλίο των χριστιανών είναι απολύτα φιλικό στους ομοφυλόφιλους και μάλιστα περιλαμβάνει ομοφυλόφιλα πρόσωπα.
Παραδείγματα:
H επίσημη γράφει :" Και ομοίως δε και οι άνδρες, αφήνοντας τη φυσική χρήση της γυναίκας, κάηκαν στη σφοδρή επιθυμία τους προς αλλήλους. Άνδρες με άνδρες που κάνουν αυτό που είναι απρεπές και λαμβάνουν στον εαυτό τους την αποζημίωση του λάθους τους".
H ομοφυλοφιλική :
" Άνδρες με άνδρες να εργάζονται για εκείνο που είναι ειδωλολατρικό και απρεπές. Γι ‘αυτό το λόγο ο Θεός παρέδωσε στους ειδωλολάτρες χυδαίες αγάπες, που δέχονται για τον εαυτό τους την αποζημίωση του λάθους τους."
H επίσημη: "Αν ένας άνδρας επίσης συνουσιασθή με άνδρα, όπως κοιμάται κανείς με γυναίκα και οι δύο έχουν διαπράξει βδέλυγμα: πρέπει σίγουρα να θανατωθούν. Το αίμα τους θα είναι επάνω τους."
Η ομοφυλοφιλική: "Αν ένας άνδρας επίσης συνουσιασθή με άνδρα στο ναό του Μολώχ, όπως κοιμάται κανείς με γυναίκα και οι δύο από αυτούς έχουν διαπράξει βδέλυγμα: πρέπει σίγουρα να θανατωθούν. Το αίμα τους θα είναι επάνω τους"



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις