Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του 67χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Ύδρα

http://www.zougla.gr/assets/images/1770409.jpg

Συνολικά επτά αλλοδαποί, γεωργιανής υπηκοότητας, εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του 67χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Ύδρα, ο οποίος έπεσε θύμα αδίστακτων
κακοποιών τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες έχουν συλληφθεί και θα οδηγηθούν το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. Δύο από τα μέλη της συμμορίας έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας κατά τη διάρκεια έρευνας στο λιμάνι του νησιού. Ακολούθησε η σύλληψη άλλων πέντε ατόμων από τους αστυνομικούς, την ώρα που προσπαθούσαν να επιβιβαστούν σε δύο θαλάσσια ταξί.
Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι με θαλάσσιο ταξί κατάφερε και διέφυγε το ζευγάρι Γεωργιανών, στους οποίους οι δράστες της ληστείας είχαν δώσει χρηματικό ποσό περίπου 40.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ζευγάρι αναζητείται στην περιοχή της Βάρκιζας.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή
Όπως έγινε γνωστό, ο 67χρονος έπαθε ασφυξία, όταν οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς με πανιά. Η σορός έφερε μώλωπες σε πρόσωπο, θώρακα και κοιλιά, εξέλιξη που δείχνει ότι το θύμα δέχτηκε γροθιές από τους ληστές.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις