Να σου πω ένα μυστικό για τους (λαθρο)μετανάστες;




Η θλιβερή κατάσταση με τους πρόσφυγες στην Κω έχει φέρει στα μαχαίρια τη Δημοτική Αρχή με την αρμόδια υπουργό Τασία Χριστοδουλοπούλου και έχει -για μια ακόμα φορά- χωρίσει τους πολίτες σε υπέρ και κατά των μεταναστών που συρρέουν στη χώρα μας
Πρέπει να στρώσουμε και κόκκινο χαλί και να αφήσουμε όλους αυτούς τους
κλέφτες, βιαστές, μέλη συμμοριών και εμπόρους ναρκωτικών να έρθουν στη χώρα μας όποτε γουστάρουν;

Τι μήνυμα δίνεται στον υπόλοιπο κόσμο, ότι ο καθένας μπορεί να βρει έναν τρόπο να τρυπώσει σε αυτή τη χώρα και να γίνουμε η «ιερή πόλης» προσφέροντας μια πληθώρα κοινωνικών παροχών για να ζήσουν αυτοί τη ζωή τους σε βάρος των υπόλοιπων φορολογουμένων;

Ααα… Δεν είναι δικά μου τα λόγια αυτά. Δεν είναι καν κάποιου Έλληνα τα λόγια αυτά. Είναι ενός Αμερικανού, γραμμένα το 2013, όταν ο Ομπάμα ετοιμαζόταν να περάσει νόμο με όχι ένα, ούτε δυο, ούτε καν τρία, αλλά 19 βασικά στοιχεία για το μεταναστευτικό στις ΗΠΑ.

Μερικά από αυτά, όπως τα απαριθμεί ο αρθρογράφος Michael Snyder είναι τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας που τους προσφέρονταν απλόχερα, ο μεγάλος αριθμός νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών, η κατάργηση ελέγχου τους όταν υποβάλλουν αίτηση για κουπόνια τροφίμων, η αναγνώριση των παιδιών με γονέα που βρίσκεται στη χώρα παράνομα, η υψηλή φορολόγηση των πολιτών για την καλή μεταχείριση των παιδιών των παράνομων μεταναστών, η κατάρρευση του υγειονομικού συστήματος λόγω υπερφόρτωσης, έξοδα για παιδεία των παιδιών τους και πολλά πολλά άλλα.

Τι συμβαίνει, λοιπόν; Εδώ Συρία κι άλλες χώρες του Αραβικού κόσμου, εκεί Μεξικό κι αν ψάξεις θα βρεις σε πολλές μεριές του πλανήτη το ανακάτεμα των λαών από μεταναστευτικές βόμβες. Κάποιο μαγικό χέρι διαλύει σπιτικά σε όλο τον κόσμο, κι ύστερα παίρνει τους ξεσπιτωμένους και τους φορτώνει με το ζόρι σε άλλων τα σπίτια, με το πρόσχημα της φιλοξενίας και της παγκόσμιας συμπαράστασης.

Τι είναι όλο αυτό; Το λένε Ατζέντα 21 και δεν γίνεται τυχαία. Έχει προγραμματιστεί, έχει προαποφασιστεί και απλά εφαρμόζεται με το έτσι θέλω.

Η υπογεννητικότητα της Δύσης που σημειώνεται τα τελευταία χρόνια για πάρα πολλούς λόγους, τώρα έρχεται να καπακωθεί από πάνω και με ενέσεις μεταναστών.

Μεταναστευτικό και Βιώσιμη Ανάπτυξη (Ατζέντα 21)

«Ζούμε σε μια εποχή πρωτοφανούς ανθρώπινης κινητικότητας. Δεν έχει μόνο η μετανάστευση γίνει καθημερινή πραγματικότητα, αλλά υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι η ανθρώπινη κινητικότητα συμβάλλει σημαντικά στην πρόοδο για την επίτευξη των περισσότερων από τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας. Οι οδηγοί της ανθρώπινης κινητικότητας είναι τέτοια ώστε η μετανάστευση μεγάλης κλίμακας θα συνεχίσει να είναι η μέγα-τάση στον 21ο αιώνα»

Από τα 7 δισεκατομμύρια ψυχές που λένε ότι είμαστε πάνω στον πλανήτη, αυτή τη στιγμή το 1 εκατομμύριο είναι σε κινητικότητα και ολοένα θα αυξάνει. Τι δεν καταλαβαίνετε; Κάποιος πήρε την κουτάλα και μαγειρεύει τους πληθυσμούς.

Οι μετανάστες είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη των δύο χωρών αποστολής και υποδοχής. Πολλές επαγγελματικά, τεχνικά και υπηρεσιακά κυκλώματα δεν θα λειτουργήσουν χωρίς την ανθρώπινη, οικονομική και πολιτιστική πρωτεύουσα που φέρνουν οι μετανάστες στις χώρες προορισμού τους. Παράλληλα, κοινότητες καταγωγής επωφελούνται από τα εμβάσματα των μεταναστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό μερίδιο του ΑΕΠ πολλών αναπτυσσόμενων χωρών. Αυξανόμενη αναγνώριση δίνεται στις εισφορές των ομάδων διασποράς και διεθνικών κοινοτήτων: μετακινούμενοι πληθυσμοί για τη διευκόλυνση του εμπορίου, των επενδύσεων, μεταφοράς γνώσεων και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ των χωρών. Η ανθρώπινη κινητικότητα βοηθά στη μείωση της έκτασης της φτώχειας, εξασφαλίζοντας την απασχόληση για έναν αυξανόμενο παγκόσμιο πληθυσμό και ευνοεί την πολύτιμη χρήση των αναπτυξιακών πόρων ως συμπληρωματική ενίσχυση στους προϋπολογισμούς. Επιπλέον, η μετανάστευση συμβάλλει στη βελτίωση ποσοστού φοίτησης στα σχολεία, ενδυναμώνει τις γυναίκες, και διευκολύνει την άμβλυνση των θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία, όπως τα ποσοστά παιδικής θνησιμότητας. Όλο και περισσότερο σημαντική είναι η επιρροή της μετανάστευσης για την ανθεκτικότητα, την κατασκευή και έτοιμη απάντηση στους αναδυόμενους παγκοσμίως κινδύνους, όπως οι φυσικές καταστροφές ή οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Ως εκ τούτου, με την κατάλληλη διαχείριση και τον κατάλληλα συνυπολογιζόμενο αναπτυξιακό σχεδιασμό, η μετανάστευση αποτελεί μοχλό για την Αειφόρο ΑνάπτυξηΝαι! Η κλιματική η ρουφιάνα η αλλαγή! Χωρίς αυτήν Ατζέντα 21 δεν μπορεί να υπάρξει γι’ αυτό και διαλύεται μόνιμα και σκόπιμα το κλίμα.

Συγχυστήκατε; Α δεν είναι τίποτα, μάλλιασε η γλώσσα μου και το πληκτρολόγιο να το λέω:

Ό,τι κακό σου συμβαίνει, είναι λόγω της Ατζέντας 21!!!

Κι αυτό είναι ένα μόνο απόσπασμα από μια απλή μελέτη του International Organization for Migration (IOM) που βασίζεται πάνω στην Ατζέντα 21, την καλύτερη εφαρμογή της και αξιοποίηση της.
Τώρα, λοιπόν, πάρε τον χρόνο, κάτσε σε μια μεριά και συλλογίσου. Είτε είσαι από αυτούς που τους γυρίζει ο εγκέφαλος ανάποδα βλέποντας τη χώρα μας να πλημμυρίζει με μετανάστες -από νοικοκυραίους μέχρι εγκληματίες- είτε από κείνους που τους έχουν πλύνει τον εγκέφαλο ότι για να είσαι κοινωνικά σύγχρονος και αρεστός πρέπει να τους καλοδέχεσαι χωρίς κουβέντα, κάτσε και σκέψου, ποιος είναι πίσω απ’ όλα αυτά και γιατί.
Ποιος ξαμολάει τα drones του και σκοτώνει αθώους για να πιάσει έναν και καλά τρομοκράτη, ποιος δημιουργεί συνήθως τις τρομοκρατικές ομάδες, τις συρράξεις, τους εμφυλίους, την ίδια την κλιματική αλλαγή, τις κοινωνικές ανισότητες, τον έμπολα, τον ξέμπολα και όποια άλλη βαριά κατάρα δέρνει αυτόν τον υπέροχο πλανήτη που δεν μας αφήνουν να απολαύσουμε και μας βάζουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας
Μεταξύ μας, βρε! Όσο αυτοί φουμάρουν το πούρο τους σε αναπαυτικούς καναπέδες πίνοντας το ουισκάκι τους, ή ξενοπηδώντας πίσω από την πλάτη των συντρόφων τους, κυνηγώντας πιτσιρίκια να τους πιουν το αίμα ή να χορτάσουν τις διεστραμμένες ορέξεις τους, ανταλλάσσοντας απόψεις στα Think Tanks και μετά πηγαίνοντας για όργια.
Κι εσύ τσακώνεσαι με τον αδελφό σου αν έπρεπε ή όχι να ρίξει μπάτσο ο μπάτσος που, ρίχνοντας μπάτσους πήρε το όνομα του. Ανακάλυψες κάτι καινούριο; ΄Η το ανακάλυψε ο μπάτσος;
Πάρε τον αδελφό σου, πάρε τον μπάτσο, πάρε και τον μετανάστη, πάρε τον ανημέρωτο ψηφοφόρο που κάθε φορά νομίζει ότι προδόθηκε αλλά μόνο από την άγνοια του είναι προδομένος και σκεφτείτε όλοι μαζί πως θα απαλλαγούμε από την Ατζέντα 21.
Γιατί τόσο το Δουβλίνο, όσο και ο Ξένιος, δεν είναι τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από Α21. Και ΝΑΙ, υπάρχουν τώρα κάποιες γωνιές της γης που ξυπνάνε, κάποιες πολιτείες εδώ κι εκεί, που αρχίζουν και λένε, Εμείς, Ατζέντα 21, όχι άλλο!!!
Ξέρω.. δεν φταις εσύ. Φταίει η total μούγκα απ’ όλα τα κομματικά μαγαζάκια που ξέχασαν να σου μιλήσουν γι’ αυτήν, ώστε να πουλάν πολιτική και να καμώνονται ότι έχουν διαφωνίες μεταξύ τους για να επιβιώνουν πολιτικά πουλώντας ως καλοί ντήλερς τα ναρκωτικά τους και τις υποσχέσεις τους για Ανάπτυξη Νιρβάνα…



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις