«Η μεγάλη ληστεία» των αποθεμάτων χρυσού της Λιβύης μέρος παγκόσμιου σχεδίου από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ

gold1

Αυτό που ζούμε ως χώρα αλλά και ως Ευρώπη από το 2008, είναι ένα επεισόδιο ενός ανατριχιαστικού θρίλερ οικονομικής υφαρπαγής της εθνικής περιουσίας των χωρών του πλανήτη τελικά .
Πρόκειται για ένα παγκόσμιας εμβέλειας σχέδιο , το οποίο έχει κύριο
στόχο την υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας ολόκληρων κρατών μέσω τεχνητής πρόκλησης χρεοκοπίας. Το σχέδιο αυτό λαμβάνει χώρα εδώ και πολλά χρόνια αρχής γενομένης απο την δεκαετία του 1980 στην νότια και κεντρική Αμερική. Τώρα όμως εφαρμόζεται σε μαζική έκταση ταυτόχρονα σε πολλά έθνη. Μία πτυχή αυτού του σχεδίου αποκαλύπτεται μετά την στρατιωτική επιχείρηση ''απελευθέρωσης'' του ΝΑΤΟ στην Λιβύη απο τον δικτάτορα Μ.Καντάφι.
Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα σε γνωστό γεωπολιτικό Portal, ο πραγματικός λόγος για την απόφαση του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να πραγματοποιήσει στρατιωτική επίθεση στην Λιβύη δεν έχει να κάνει σε τίποτα με ανθρωπιστικούς λόγους. Αφορά καθαρά και ξάστερα την υφαρπαγή του Λιβυκού χρυσού. Ο Μ.Ομπάμα, πριν την έναρξη των επιχειρήσεων είχε αποστείλει ήδη ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ στη Λιβύη, με κύρια αποστολή να ''αναλάβουν'' τον πλήρη έλεγχο των απέραντων αποθεμάτων πετρελαίου της χώρας, καθώς και των 144 τόνων χρυσού.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, η Βρετανία, ο Καναδάς και το ΝΑΤΟ «εισέβαλαν» παράνομα στη Λιβύη αποκρύπτοντας από τον λιβυκό λαό τις πραγματικές προθέσεις τους, οι οποίες ήταν η «υφαρπαγή» του χρυσού. Αμερικανοί και Βρετανοί «στρατιωτικοί σύμβουλοι» βρίσκονταν εντός λυβικού εδάφους (κατά παράβαση του ψηφίσματος των Ηνωμένων Εθνών του 1973) για να παραλάβουν τις ράβδους χρυσού σε ειδική επιχείρηση.
Το ίδιο άλλωστε έπραξαν οι ΗΠΑ και στην Ουκρανία πριν κάποιους μήνες, με την πραγματοποίηση ειδικών στρατιωτικών πτήσεων απο το κίεβο, για την μεταφορά του ουκρανικού χρυσού με πρόσχημα την φύλαξη του απο τους Ρωσόφωνους αντάρτες!
Μάλιστα συνεχίζει το ρωσικό δημοσίευμα , ο λιβυκός χρυσός, προσφέρθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Οι πτωχευμένες Ηνωμένες Πολιτείες προσφέρουν με σκοπό την «διάσωση» του τον κλεμμένο λιβυκό χρυσό στην ΕΕ. Ο ένας κλέφτης βοηθά τον άλλο κλέφτη . Που είναι ο ουμανιστής Ομπάμα!», υπογραμμίζει το ρωσικό πόρταλ inosmi.info, απηχώντας και την άποψη του Κρεμλίνου για το θέμα αυτό.!!
Ο πρώην ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι σχεδίαζε να «κόψει» το αποκαλούμενο χρυσό λυβικό Δηνάριο λίγο πριν τον βομβαρδισμό και την εισβολή σε κυβερνητικά κτίρια ''αγανακτισμένων''Λίβυων αντιφρονούντων, εκπαιδευμένων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γαλλία, σε έναν εντελώς παράνομο πόλεμο κατά της Λιβύης.
Συνεχίζοντας τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του το δημοσίευμα αναφέρει ότι , « ο Μουαμάρ Καντάφι, ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ την πληρωμή σε χρυσό σε αντάλλαγμα την εξαγωγή λυβικού πετρελαίου . Αυτός ήταν ο δεύτερος λόγος για τον πόλεμο των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ κατά της Λιβύης. ΔΝΤ, ΠΟΕ, Παγκόσμια Τράπεζα και οι πράκτορες τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και οι ''ληστές ''του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος, έπαθαν πανικό φοβούμενοι την δυνατότητα να πραγματοποιηθεί μια δίκαιη ανταλλαγή με την χρήση χρυσού και αργύρου και όχι διαμέσου πληθωριστικών και άχρηστων δολαρίων» !!
Υπό το πρόσχημα της «προστασίας των αμάχων» οι ΗΠΑ απέστειλαν στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Λιβύη για να δολοφονήσουν on camera και σε παγκόσμια μετάδοση τον Λίβυο ηγέτη, ο οποίος απλά έτυχε να ήταν ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στην Αφρική.!! Πολλοί δεν συνειδητοποιούν ότι το σχέδιο του Καντάφι να «κόψει» το αποκαλούμενο χρυσό δηνάριο, το οποίο θα κυριαρχούσε ως ενιαίο νόμισμα σε ολόκληρη την Αφρική, αποτελούσε και την προσπάθεια της δημιουργίας μιας ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ αποθεματικής οικονομικής λύσης σε αντίθεση με τα άχρηστα και ανασφάλιστα χαρτονομίσματα της Fed, επιτρέποντας στα αφρικανικά έθνη να ευημερήσουν και να αναπτυχθούν.
Όχι τυχαία επίσης αναφέρει το πραγματικά συγκλονιστικό άρθρο , ο πρώην ηγέτης του Ιράκ, ο περιβόητος Σαντάμ Χουσεΐν προσπάθησε ανεπιτυχώς να πράξει το ίδιο λίγο πριν από την εισβολή των ΗΠΑ στη χώρα, λόγω της ψευδέστατης προσπάθειας εμφάνισης των δήθεν χιλιάδων «όπλων μαζικής καταστροφής» .
Στη Λιβύη σχεδιάζονταν η εισβολή 30 χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών για τον σκοπό αυτόν. Λίγους μήνες μετά ο Αμερικανός Πρόδρος Μ.Ομπάμα έδωσε εντολή στα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ να πραγματοποιήσουν σαρωτικούς βομβαρδισμούς κατά της Λιβύης. Επίσης εκατοντάδες Βρετανοί, Αμερικανοί και Γάλλοι στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων, μαζί με στελέχη των μυστικών υπηρεσιών, είχαν ήδη πριν πολλούς μήνες εισβάλει στη χώρα για την εκπαίδευση και την καθοδήγηση των αφηνιασμένων «αυθόρμητων» Λίβυων ανταρτών που είχαν στρατολογηθεί από τη CIA, σε συνεργασία με τους ξένους μισθοφόρους που είχαν αποσταλλεί απο την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών , Μοσάντ.
Μετά την επίθεση, την δολοφονία του Καντάφι και την διάλυση της Λιβύης, οι «ηγεσίες » της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Fed προσέφεραν αμέσως «βοήθεια» σε μια ειλικρινή (!!) προσπάθεια ανοικοδόμησης της Λιβύης και την υποδούλωση της χώρας για τα επόμενα 100 χρόνια. Για τον λόγο αυτόν χορήγησαν υπέρογκα πιστωτικά δάνεια που δεν δύνανται ΠΟΤΕ στο σύνολο τους να επιστραφούν, προκειμένου να «ιδιωτικοποιηθεί» και να πωληθεί σε συγκεκριμένα fund το σύνολο των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων της χώρας,συμπεριλαμβανομένων των αποθεμάτων χρυσού και πετρελαίου . (Αυτό κάτι μας θυμίζει).
Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, τονίζουμε ότι αυτό ακριβώς πέτυχαν οι δανειστές μας, και με την Ελλάδα μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, υφαρπάζοντας στην ουσία την κινητή και ακίνητη περιουσία της χώρας μας. Στην περιουσία αυτή για την χώρα μας συμπεριλαμβάνονται και τα τεράστια αποθέματα χρυσού , πετρελαίου , φυσικού αερίου , εδάφους, στρατοπέδων, βραχονησίδων κά.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι η χώρα μας ήταν η μόνη χώρα στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που διέσωσε με περιπετειώδη τρόπο τον χρυσό που φυλάσοταν απο την εθνική Τράπεζα από τους Γερμανούς εισβολείς, ενώ όλες οι υπόλοιπες χώρες τον «παρέδωσαν» οικειοθελώς!! . Προφανώς πρόκειται για συνέχιση του «ίδιου έργου» 75 χρόνια μετά με «διαφορετικό τρόπο ».!! Σήμερα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο ελληνικός χρυσός έχει μεταφερθεί και διαμοιρασθεί ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βρυξέλλες , λόγω ελληνικών ΔΑΝΕΙΩΝ.
Σύμφωνα τώρα με το δημοσίευμα το οποίο εκφράζει πιθανότατα και τον Ρώσο Πρόεδρο Β.πούτιν η εισβολή του ΝΑΤΟ στο έδαφος μιας άλλης χώρας (Λιβύης) ή υφαρπαγή δημόσιας περιουσίας με σκοπό την διάπραξη εγκλήματος, θεωρείται ως κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου . Σύμφωνα μάλιστα με γνωμοδότηση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο Νικολά Σαρκοζί και ο Στίβεν Χάρπερ είναι ένοχοι με τις κατηγορίες της εκ προθέσεως και εκ προμελέτης δολοφονίας χιλιάδων αμάχων πολιτών της Λιβύης, τονίζουν και οι Ρώσοι αναλυτές.
Εμείς από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, υπενθυμίζουμε απλά το άρθρο μας με τίτλο (Προετοιμάζεται πυρετωδώς στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη από ΗΠΑ και ΕΕ με «πιθανή» ελληνική συνδρομή), με την συνδρομή χερσαίων δυνάμεων από την Γαλλία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Προφανώς οι δυτικοί σύμμαχοι ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις