ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ




Η ρωσική διαδικτυακή εφημερίδα pravda.ru, στις 23 Ιουνίου του 2011, αποκάλυψε ότι μια ομάδα ανθρωπολόγων ανακάλυψαν μυστηριώδες γίγαντες σε τάφους στη ζούγκλα κοντά στην πόλη του Κιγκάλι της Ρουάντα, στη Κεντρική Αφρική.
Αυτό όμως που παραξένεψε τους επιστήμονες δεν ήταν
μόνο το μέγεθός τους άλλα και η ελάχιστη ομοιότητα που είχαν οι γίγαντες με τον άνθρωπο.

Στα ερείπια των αρχαίων οικισμών, οι 40 τάφοι είχαν περίπου 200 λείψανα με ύψος μ.ο. 2,15 μέτρα το καθένα, όλα τέλεια διατηρημένα, με δυσανάλογα μεγάλα κεφάλια με το σώμα τους, τα οποία δεν διέθεταν στόμα, μύτη ή μάτια.

Ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας θεωρεί ότι τα λείψανα που θάφτηκαν 500 χρόνια πριν, θα μπορούσαν να είναι επισκέπτες από άλλο πλανήτη!

Οι ανθρωπολόγοι πιστεύουν ότι τα πλάσματα μπορεί να ήταν μέλη ενός εξωγήινου σκάφους που προσγειώθηκε στη περιοχή και πιθανόν να αρρώστησαν από κάποιο επίγειο ιό στον οποίο δεν είχαν ανοσία. Πάντως, κανένα ίχνος της προσγείωσης του διαστημικού οχήματος ή κάποιων θραυσμάτων δεν ανακαλύφθηκαν.

Ωστόσο, η εξωγήινη θεωρία δεν είναι η μόνη. Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, οι παραπάνω γίγαντες θα μπορούσε να ήταν απλά άγνωστα ανθρωπόμορφα πλάσματα που έζησαν στη Γη και για κάποιο λόγο εξαφανίστηκαν.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις