Σκοτεινά "Παιχνίδια" Λαφαζάνη Τσίπρα!

tsipraslafazanis


 Φήμες ακούγονται τον τελευταίο καιρό πως η υποτιθέμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα καλοστημένο Παιχνίδι, με σκοπό πρώτα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα φλέγοντα θέματα, όπως το 3ο μνημόνιο, η υπογραφή της συμφωνίας, τα σκληρά
προαπαιτούμενα μέτρα, την οικονομική κατάσταση που μαστίζει τον κάθε Έλληνα.
Αυτός φημολογείται πως είναι ο πρώτος στόχος. Ο δεύτερος στόχος ίσως να έχει μια πιο σκοτεινή ακόμη απόχρωση. Η Κυβέρνηση αναφωνεί παντού πως δεν επιθυμεί τις εκλογές, αλλά από την άλλη πλευρά ολοένα και περισσότερα στελέχη της ομολογούν πως μια Κυβέρνηση με μια πλειοψηφία κάτω των 150 εδρών δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά.
Ίσως η κυβέρνηση να κηρύξει πρόωρες εκλογές, και να έχουμε και πριν τις εκλογές την διάσπαση στα δύο του ΣΥΡΙΖΑ. Η διάσπαση αυτή όμως αν πάμε σε εκλογές θα εξυπηρετεί και τους σκιώδης σκοπούς τις επιστροφής στην Δραχμή. Αν γίνουν εκλογές με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερο το κόμμα του κ. Λαφαζάνη, όπως και αν το ονομάσει, θα έχουμε σύμφωνα με το Σενάριο αυτό μια συγκυβέρνηση Τσίπρα-Λαφαζάνη που μοναδικό σκοπό την επιστροφή στην Δραχμή με τα προφανή αποτελέσματα που θα έχει μια τέτοια απόφαση.
Αυτές είναι οι σκέψεις που μας οδηγούν σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις φήμες στις οποίες γινόμαστε γνώστες και αποδέκτες.



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις