Έφτιαξε ειδικό δωμάτιο για να αποπλανεί παιδιά κι όμως κυκλοφορεί ελεύθερος!

Έφτιαξε ειδικό δωμάτιο για να αποπλανεί παιδιά κι όμως κυκλοφορεί ελεύθερος!


Ένας άνδρας που είναι ύποπτος για υπόθεση παιδοφιλίας για το γεγονός πως έχτισε ένα δωμάτιο με ειδική ηχομόνωση, εφοδιασμένο με παιδικά παιχνίδια στο κελάρι του, είναι ελεύθερος να κυκλοφορεί σύμφωνα με τα όσα παραδέχτηκε
η αστυνομία της χώρας.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από την αστυνομία του Βέστοπλαντ αποκαλύπτουν το ανατριχιαστικό λημέρι του 40χρονου, που έχει στην κατοχή του, ειδικό δορυφορικό σύστημα εντοπισμού, στο οποίο είχε αποθηκεύσει τη διαδρομή που έκαναν καθημερινά 70 παιδιά, από το σχολείο στα σπίτια τους!



Μετά από έρευνα στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα ισχυρό όπλο ακινητοποίησης, καθώς και στίβες με ταινίες παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με αξιωματούχο της τοπικής αστυνομίας το εν λόγω κελάρι αποτελεί ανατριχιαστική αντιγραφή ενός κελιού που χρησιμοποιούσε ο Αυστριακός, Γιόζεφ Φιτς, όπου κρατούσε φυλακισμένη σαν σκλάβα του σεξ επί 24 χρόνια την κόρη του!



Το απίστευτο της ιστορίας είναι πως ο 40χρονος Νορβηγός, αν και συνελήφθη αρχικά, βγήκε έξω με εγγύηση και μπορεί να γλιτώσει και από την απαγγελία κατηγοριών, όπως δηλώνει η αστυνομία.
«Αν και εμπνέει τεράστια ανησυχία, δυστυχώς δεν βρήκαμε κάτι που να αποδεικνύει πως συνέβαινε κάτι παράνομο στο χώρο, ή στις αποθηκευμένες διευθύνσεις του GPS» δήλωσε η δικηγόρος της αστυνομίας Τζούλι Ντάλσβιν.



Η Νορβηγία φημίζεται για τους όχι και τόσο αυστηρούς νόμους της και για κάποιες από τις πιο αναπαυτικές φυλακές στον κόσμο. Γι' αυτό και ο δράστης αν και αντιμετώπισε την κατηγορία της απόπειρας απαγωγής, το μόνο για το οποίο θα μπορούσε ουσιαστικά να κατηγορηθεί είναι η κατοχή όπλων.
Γι' αυτό και αντί να τον κρατήσει στη φυλακή, η κ. Ντάλσβιν αρκέστηκε στο να νουθετήσει τους γονείς των παιδιών, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα παιδιά τους.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις