Κρουαζιέρα για gay στο Αιγαίο



Μια ξέφρενη κρουαζιέρα, γεμάτη ατελείωτα πάρτι και χορό μέχρι τελικής πτώσης με θέα το απέραντο γαλάζιο πρόκειται να διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες στο Αιγαίο αποκλειστικά για gay!
Πρόκειται για την κρουαζιέρα με
τίτλο Atlantis Med Cruise, που θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Equinox» και έχει κάνει ήδη sold out, αφού θα φιλοξενήσει συνολικά 2.800 gay από 53 χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη κρουαζιέρα, συνολικής διάρκειας δέκα ημερών, αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό event για χιλιάδες gay.

Πάντα πραγματοποιείται σε μοντέρνα πλοία και με εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ενώ προσφέρει στους επισκέπτες τρελή διασκέδαση με έντονα πάρτι που διοργανώνουν διάσημοι djs και γνωστοί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Η κρουαζιέρα των gay θα περάσει φυσικά και από τη χώρα μας, αφού θα κάνει στάση στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και στα Χανιά. Η αναχώρηση του κρουαζιερόπλοιου θα γίνει στις 15 Αυγούστου από τη Νάπολη, στη συνέχεια το πλοίο θα δέσει στη Σικελία, ενώ στις 18 Αυγούστου θα μπει στα ελληνικά χωρικά ύδατα και θα αγκυροβολήσει στα Χανιά.

Η επόμενη μέρα θα βρει τους 2.800 επιβάτες στη Μύκονο, ενώ στις 20 Αυγούστου το «πλοίο της αγάπης» θα επισκεφτεί τη Σαντορίνη.

Αυτές θα είναι οι τρεις στάσεις του κρουαζιερόπλοιου στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια η κρουαζιέρα θα «πιάσει» τα μικρασιατικά παράλια και (με ενδιάμεσες στάσεις στο Μπόντρουμ και το Κουσάντασι) θα κατευθυνθεί προς την Κωνσταντινούπολη, όπου θα δέσει στις 24 Αυγούστου, καθώς είναι ο τελικός προορισμός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κρουαζιέρα των gay είναι κάθε χρόνο sold out, αφού, εκτός από εκείνους που την επιλέγουν για να κάνουν νέες γνωριμίες με άτομα ίδιων σεξουαλικών προτιμήσεων, δεν είναι λίγα και τα ζευγάρια που συμμετέχουν.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις