ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΟΣΚΑΝΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ SUPER LEAGUE .......!!!!!!!!!!



Στο μαγικό πρωτάθλημα της Super League νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα ή μήπως όχι; Φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα στο προπονητικό κέντρο της Καλλονής να βοσκάνε πρόβατα!
Σε ποιο άλλο πρωτάθλημα του κόσμου μπορεί να συμβεί; Στη δική μας κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση αντί να υπάρξουν βελτιωτικά έργα ώστε να σουλουπωθεί κάπως η κατάσταση στα περισσότερα γήπεδα και προπονητικά κέντρα της χώρας που βρίσκονται στο έλεος του Θεού, ζήσαμε να δούμε και το απίστευτο: Να έχουν μπει στο γήπεδο που προπονείται η Καλλονή και να τρώνε το χορτάρι... πρόβατα!

Η ΠΑΕ Καλλονή με επίσημη ανακοίνωση της «κράζει» τον Δήμαρχο Λέσβου τονίζοντας ειρωνικά πως είναι άξιος ο μισθός του.

Το προπονητικό κέντρο της Καλλονής «Γ. Σκούφος» είναι πλέον στη διαχείριση του Δήμου και η ΠΑΕ δημοσίευσε φωτογραφίες από το πριν (που είχε τη διαχείριση η ίδια) και το μετά, όπου ανέλαβε ο δήμαρχος Σπύρος Γαληνός και τα πρόβατα έχουν εισέλθει για να βοσκήσουν στο χορτάρι του γηπέδου που η ομάδα της Λέσβου κάνει την προετοιμασία της πριν τους αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Δήμαρχε,
αν ο στόχος σου ήταν να βγάλεις την Καλλονή και να βάλεις τα πρόβατα να παίζουν μπάλα, το κατάφερες! Άξιος ο μισθός σου!






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις