ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κατά τα άλλα το παίζει…”λαϊκό παιδί”(;) ο Βαγγέλας, αλλά έχει αυθαίρετη πισίνα στην Ερμιονίδα! (φωτο)

meimarakis82867


Εξοχική κατοικία με αυθαίρετη πισίνα στην Ερμιονίδα, ανάμεσα στις βίλες των “χλιδάτων” επωνυμων, διεθετει ο Βαγγέλας…Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Ινστιτούτου “Δημοκρατία Κωνσταντίνος Καραμανλής”, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, διαθέτει μία εξοχική κατοικία.Η κατοικία αυτή βρίσκεται στον πολυτελή οικισμό “ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ – ΑΚΤΗ ΠΛΕΠΙ” (Porto Hydra Village), στην Ερμιόνη Αργολίδας.Η ιδιόκτητη κατοικία του
πρώην υπουργού, περιστοιχίζεται από έναν υψηλό μαντρότοιχο ώστε οι διαμένοντες σε αυτήν να παραμένουν μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα.
foto02_9-7-2011
Αν, όμως, κάποιος κατορθώσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του μαντρότοιχου, θα αντικρύσει στο κήπο μια πισίνα.
Η πισίνα ανήκει στον κ. Μεϊμαράκη και είναι προφανώς αυθαίρετη.
Όπως, επίσης, αυθαίρετες είναι και κάποιες άλλες προσθήκες που έχουν γίνει στον ίδιο χώρο.
Όπως, τέλος, παράνομα κτισμένος είναι και ο μαντρότοιχος που περιβάλει την ιδιοκτησία του.
Έχουμε στα χέρια μας τον κανονισμό που διέπει την λειτουργία του πολυτελούς οικισμού.foto01_9-7-2011
Όπως αναφέρεται στο άρθρο 12 «Ρητώς απαγορεύεται οιαδήποτε οικοδομική εργασία επεκτάσεως  ή καλύψεως των βεραντών ως και των αυλών των οριζοντίων ιδιοκτησιών. Ειδικώτερον απαγορεύονται προσθήκαι, επεκτάσεις ή τροποποιήσεις εξωτερικαί μεταβάλλουσαι την εξωτερικήν εμφάνισιν των κτιρίων έστω και αν αυταί είναι προσωρινού χαρακτήρος και μη μόνιμοι…».
Εξάλλου στη κατοχή μας βρίσκεται και μια επιστολή του κατασκευαστή και ιδιοκτήτη του ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ – ΑΚΤΗ ΠΛΕΠΙ,Μάριου Κωνσταντινίδη, με ημερομηνία 22-08-2008.
Ήταν η εποχή που ο κ. Μεϊμαράκης βρισκόταν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και κάποιοι οικιστές διαμαρτύρονταν για το όργιο αυθαίρετων κατασκευών στον πολυτελή οικισμό.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρει και τα εξής εκπληκτικά:
«Είναι σίγουρο πως η κλιμάκωση της παρούσας αναταραχής θα οδηγήσει σε εκτεταμένο Πολεοδομικό Έλεγχο για αυθαιρεσίες και παρανομίες στον οικισμό. Δεν γνωρίζω ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες για τους οικιστές από έναν τέτοιο έλεγχο…»!!!
Αλήθεια, έγινε ποτέ ο έλεγχος και που κατέληξε;
foto03_9-7-2011
Έχει να δώσει κάποια απάντηση ο κ. Μεϊμαράκης.
Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ – ΑΚΤΗ ΠΛΕΠΙ διατηρούν εξοχική κατοικία και πολλοί άλλοι επώνυμοι (επιχειρηματίες, ηθοποιοί, τραγουδιστές κλπ.).
Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν κάνει στον ιδιόκτητο χώρο τους αυθαίρετες παρεμβάσεις.
Κάτω από την πλήρη ανοχή, αν όχι κάλυψη του αρμόδιου πολεοδομικού γραφείου Κρανιδίου.
Επειδή πρόκειται για πολύ μεγάλο σκάνδαλο θα επανέλθουμε σύντομα με έγγραφα, φωτογραφίες και άλλα αδιάψευστα ντοκουμέντα.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις