Περνάνε “στα ψιλά” τον θάνατο των τριών νέων παιδιών που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ την Ελλάδα!!

patra-distixima



Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκαλούν… τα πρώτα στοιχεία της έρευνας σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μοιραίο atos στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα βρέθηκε στο θαλάσσιο χώρο του μώλου της Αγίου Νικολάου με αποτέλεσμα τρία νέα παιδιά να χάσουν τη ζωή του.
Ερωτήματα τα οποία με αφορμή το γεγονός πως σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το δυστύχημα οφείλεται στην ανυπαρξία σήμανσης, νυχτερινού
φωτισμού και στο οδόστρωμα το οποίο λόγω της διέλευσης και βαρέων οχημάτων είναι γεμάτος αυλακώσεις να ανωμαλίες.
Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιοι έχουν την ευθύνη και ένας δρόμος ο οποίος συνορεύει με τη θάλασσα δεν διαθέτει τις νυχτερινές ώρες ίχνος φωτισμού. Στο ίδιο δρόμο δεν υπάρχει μία σήμανση σε ότι αφορά στο οδόστρωμα και όχι μόνο, ενώ η κατάσταση του οδοστρώματος παραπέμπει σε χώρες του τρίτου κόσμου.
Να σημειωθεί πως προς την πλευρά της θάλασσας σε μια ζώνη όπου κατά το παρελθόν πραγματοποιούντο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά πολύ περισσότερο σήμερα όπου εκεί λειτουργούν τα ΚΕΠ του Δήμου, με αποτέλεσμα να προσέρχονται καθημερινά δεκάδες πολίτες , αυτοκίνητα παρκάρουν σε απόσταση εκατοστών από τη θάλασσα που έχει βάθος εννέα μέτρα ενώ δεν υπάρχει δείγμα από μπάρες ασφαλείας.
Παρά το γεγονός ότι μια πόλη βυθίστηκε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα στο πένθος, κανένας από τους εμπλεκόμενους με την τήρηση των κανόνων ασφαλείας δεν έχει βγει να πει μια λέξη.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις