Σε σπείρα ληστών ο προπονητής της Εθνικής τάε κβον ντο!


 
 
Σοκ στον χώρο του τάε κβον ντο, με την αποκάλυψη ότι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος κατηγορείται για τη συμμετοχή του σε σπείρα ληστών που είχε βάλει στο στόχαστρό της ηλικιωμένα άτομα.Ο Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος που είναι ταυτόχρονα αθλητής, αλλά και διευθυντής του αθλητικού συλλόγου Αστραπή, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ληστείας και στη συνέχεια στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε 24ωρη προθεσμία κι αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, όπως αναφέρει η «Espresso». 
Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν μετά τη ληστεία με τραυματισμό του 66χρονου Η.Μ. σε πολυκατοικία της Ακτής Δυμαίων τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν τρεις Αλβανοί ανέβηκαν στον πρώτο όροφο χρησιμοποιώντας πτυσσόμενη σκάλα κα εισέβαλαν στο διαμέρισμά του.

Ο συνταξιούχος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και οι ληστές δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν με σιδερογροθιά για να τον κάνουν να σωπάσει. Ωστόσο η αντίσταση που προέβαλε ανάγκασε τους κακοποιούς να τραπούν σε φυγή.
Το τραυματισμένο θύμα ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα τους δράστες, στη συμβολή των οδών Βορείου Ηπείρου και Μαίζωνος, όπου είχαν αφήσει το αυτοκίνητο με το οποίο επιχειρούσαν να διαφύγουν και τους συνέλαβαν. Στη διάρκεια της προανάκρισης οι αστυνομικοί εξέτασαν τις κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων κι από αυτές φέρεται ότι οδηγήθηκαν στον προπονητή. 
Οι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 51, 33 και 23 ετών, ισχυρίστηκαν ότι τους είχε φέρει ο Αντωνακόπουλος από την Αθήνα στην Πάτρα, τους φιλοξενούσε στο σπίτι του και τους καθοδηγούσε για τη διάπραξη της ληστείας του 66χρονου, καθώς -όπως είπαν- ήξερε ότι έκρυβε στο σπίτι του πάνω από 200.000 ευρώ. Ακόμα ισχυρίστηκαν ότι αυτός τους μετέφερε με αυτοκίνητο στο σπίτι του συνταξιούχου και φύλαγε τσίλιες κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 49χρονο προπονητή στο σπίτι του, απ' όπου κατασχέθηκαν ένας ανιχνευτής μετάλλων με δύο βέργες ραβδοσκοπίας, για τον εντοπισμό χρυσαφικών, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα των τριών Αλβανών, 20 ναρκωτικά χάπια κι επτά κινητά. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις