Πανό για τον «ρατσισμό κατά των Ελλήνων» σήκωσαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ !!! (Βίντεο)



Oι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έκαναν ένα εντυπωσιακό coreo στο ματς με την Σάλκε, ενώ σήκωσαν και πανό το οποίο αφορούσε τον ρατσισμό αλλά κατά των Ελλήνων...Στην είσοδο των ομάδων στο ΓΣΠ οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έκαναν μία εντυπωσιακή χωρογραφία, ενώ σηκώθηκε και πανό το οποίο έγραφε «όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων» με πλακάτ που απεικόνιζαν πρόσωπα
Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γίνει σάλος με πανό που κρατούσαν δύο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ κατά των προσφύγων...

Η φωτογραφία φέρεται να ανέβηκε στη σελίδα Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ Πάφου στο Facebook.

Ο σύνδεσμος έβγαλε ανακοίνωση για το περιστατικό, στην οποία τονίζει πως οι θέσεις του δεν εκπροσωπούν τον επίσημο ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Παν Συ Φι ΑΠΟΕΛ Πάφου είναι οπαδικός σύνδεσμος και οι απόψεις μας δεν έχουν να κάνουν με απόψεις και θέσεις του επίσημου ΑΠΟΕΛ.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με νόμιμους μετανάστες οι οποίοι ζουν και εργάζονται Κύπρο ,πληρώνουν φόρους και έχουν ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα μαζί μας.

Είμαστε ενάντια σε κάθε είδος λαθρομετανάστευσης, στο κάθε παράνομο που κατακλύζει την Κύπρο και στερεί από τους συμπατριώτες μας θέσεις εργασίας και λεφτά για να ζήσουν αξιοπρεπώς.

Θα θέλαμε πολύ να ξέραμε πόσοι από αυτούς που περιβάλουν με τόση ευαισθησία τους λαθρομετανάστες αν έχουν πάει ένα μπουκαλάκι γάλα ή ένα πακέτο αλεύρι στα κοινοτικά παντοπωλεία που κάνουν ουρές οι συμπατριώτες μας στη προσπάθεια τους απλά να επιβιώσουν !!!!!»

Το χτεσινό coreo και το πανό..




και το πανό..






ΠΗΓΗ









































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις