ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΜΙΞΕΡ» ΤΩΝ ΛΑΩΝ BY NEW ORDER

new-order


 Εκατομμύρια ξεσηκώνονται και έρχονται σαν καταιγιστική θύελλα από την Ανατολή και από τον Νότο, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Μια από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις λαών στην παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας που γίνεται με όλα τα μέσα, φέρνει την αναστάτωση, την εγκληματικότητα, την βία και τον όλεθρο.Ο μεγάλος στόχος αυτής της κατευθυνόμενης για πολλούς ανθρώπινης
«εισβολής», είναι να διαβρωθούν οι κοινωνίες των λαών όπως και του ελληνικού και να γίνουν εύκολα όργανα επιβολής των αρχών της Νέας Τάξης.
Και όλα αυτά ενώ τα τύμπανα του πολέμου ηχούν με ανατριχιαστικό τρόπο στην Συρία και σε άλλες περιοχές, θυμίζοντας την φρίκη της Αποκάλυψης.
Όλα ήταν προσχεδιασμένα πριν από χρόνια και σήμερα είμαστε στη τελική φάση. Η μεγάλη υποκρίτρια κύρια Μέρκελ, (που κάποιοι την…ονόμασαν σωτήρα της Ελλάδας), και οι άλλοι υποτίθεται υπέρ της «ειρήνης» των λαών, επιδιώκουν την ολοκληρωτική καταστροφή της ανθρωπότητας.
Σε αυτό το οριακό σημείο η σωστή διάκριση των υπέρ και των κατά, πέραν από την συστηματική πλύση εγκεφάλου, και η με πάση θυσία διαφύλαξη της ταυτότητας μας έχουν την πιο μεγάλη άξια όσο ποτέ. Έτσι θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτό την ανεπανάληπτη καταστροφή. .









ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις