Βίντεο ΣΟΚ: Πως αντιδρούν οι ψευτοανθρωπιστές! Λένε να πάρουν λαθρομετανάστη σπίτι τους...

petition



Ο ρεπόρτερ του CNS News Dan Joseph πρόσφατα επισκέφτηκε την Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, για να «ανακαλύψει πώς αισθάνονται οι άνθρωποι στο ενδεχόμενο να μεταφερθούν με λεωφορείο στην πόλη τους ανήλικοι παράνομοι μετανάστες». Οι περισσότεροι με τους οποίους μίλησε ο Dan (οι περισσότεροι liberals, αριστερής ιδεολογίας) υποστήριξαν
με την υπογραφή τους, τον ερχομό με λεωφορεία στην πόλη τους παράνομων μεταναστών, απέφυγαν όμως να υπογράψουν συναίνεση για να τους στο σπίτι τους.
«Προφανώς, η ιδέα του να έρθουν αυτά τα παιδιά στην όμορφη Βόρεια Βιρτζίνια φαίνονταν ωραία - θεωρητικά - για πολλούς από τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα. Και για αυτό υπέγραψαν με προθυμία την σχετική δήλωση. Το χέρι τους όμως δεν κινήθηκε, όταν τους ζήτησα να υπογράψουν μια δεύτερη δήλωση στην οποία θα συμφωνούσαν να πάρουν οι ίδιοι στο σπίτι τους παράνομους μετανάστες. Όταν δηλαδή ζήτησα από αυτούς τους πολίτες να κάνουν κάτι περισσότερο για να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος, η συμπάθεια τους φάνηκε να εξατμίζεται γρήγορα».

Δείτε και μόνοι σας:







ΠΗΓΗ






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις