Σοκ!! Ζητούν από τον πατέρα νεκρού αστυνομικού 1.200 ευρώ ως επιστροφή καταβληθείσας μισθοδοσίας




Δεν του έφτανε ο αβάσταχτος πόνος από τον αδόκητο και άδικο χαμό του παιδιού του, η ανάλγητη γραφειοκρατία της Αστυνομίας τον φέρνει αντιμέτωπο με ένα ακόμη θλιβερό όσο και απάνθρωπο δίλημμα.
Ο λόγος για τον πατέρα του αστυνομικού που πριν από λίγο καιρό έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, θύμα τροχαίου, εκτελώντας το καθήκον του. Σ' αυτόν τον πατέρα, που θρηνεί την τρομερή απώλεια, οι οικονομικές υπηρεσίες του
αρχηγείου του έστειλαν "ραβασάκι" με την απαίτηση επιστροφής ενός ποσού της τάξης των περίπου 1.200 ευρώ, ως αχρεωστήτως καταβληθείσα μισθοδοσία.

Όπως είναι γνωστό, οι μισθοί προκαταβάλλονται, με συνέπεια ο αστυνομικός που σκοτώθηκε εκτελώντας το χρέος του προς την πολιτεία και την κοινωνία δεν εκπλήρωσε -κατά την αντίληψη του γραφειοκράτη μανδαρίνου που ερμηνεύει το νομοθέτη- στο ακέραιο το καθήκον του. Υπήρξε προφανώς κάποια σταγόνα αίματος που έμεινε ως καταπίστευμα για την αναξιοπρέπεια του δογματικού τυπολάτρη.

Και αυτό του έδωσε το δικαίωμα να καρφιτσώσει δίπλα στο κηδειόχαρτο του νεκρού ήρωα, το ραβασάκι της ντροπής για την ΕΛ.ΑΣ.

Δηλαδή, δεν περίσσεψαν από πουθενά και από κανέναν τα 1.200 ευρώ, ώστε να υπάρξει η στοιχειώδης ευπρέπεια για να μην πικραθεί δύο και τρεις φορές επιπλέον αυτός ο πατέρας; Σε ποια Αστυνομία αλήθεια έστειλε το παιδί του να υπηρετήσει και να την τιμήσει:

Ντροπή.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις