Ατζέντα 21: Σκοτώστε τα μωρά για να σωθεί η γη.

kill yourself



Ως που θα φτάσει πια η ανωμαλία του σύγχρονου ανθρώπου, που στο όνομα της οικολογίας θυσιάζει ακόμα και τα παιδιά του. Όλη αυτή η οικολογική φρενίτιδα, που προωθείται από όλα τα ΜΜΕ και τις οργανώσεις, αποτυπώνεται σε ένα από τα πολλά σχετικά άρθρα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς παγκόσμια. Το συγκεκριμένο, που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail, από την Courtenay-Smith δείχνει την πλύση εγκεφάλου, που έχουν υποστεί οι άνθρωποι στην εποχή μας, από
την προώθηση της Ατζέντας 21, η οποία Ατζέντα 21 στα πλαίσια της προσπάθειας εξαφάνισης των ανθρώπων, για να επουλωθούν οι «πληγές» που άνοιξαν οι κακοί άνθρωποι στη φύση, έχει ποτίσει τους ανθρώπους με το δηλητήριο της αυτοκαταστροφής.

Το άρθρο αναφέρει:
"Αν η Τόνι Βερνέλλι είχε συνεχίσει την εγκυμοσύνη της δέκα χρόνια πριν, θα ήξερε από πρώτο χέρι πώς είναι να κρατάς το δικό σου μωρό,να έχεις ένα ζευγάρι από αθώα μάτια να σε κοιτάνε με αγάπη άνευ όρων, να νιώθεις ένα μικρό χεράκι να γλιστράει στο δικό σου - και μια φωνή να σε φωνάζει «μανούλα»."
Κι όμως η σκέψη αυτή και μόνο την κάνει να ανατριχιάζει με φρίκη.
Διότι όταν η Τόνι έδωσε τέλος στην εγκυμοσύνη της, το έκανε με την βαθιά πεποίθηση πως βοηθούσε να σωθεί ο πλανήτης. Στην ηλικία των 27 αυτή η νέα γυναίκα στο απόγειο των αναπαραγωγικών της χρόνων στειρώθηκε για να "προστατέψει τον πλανήτη". Παραδόξως, αντί να θρηνήσει για την οικογένεια που ποτέ δεν θα αποκτούσε, ο φίλος της (και νυν σύζυγος) της έδωσε μια συγχαρητήρια κάρτα. Ενώ κάποιοι θα πίστευαν πως είναι πράγμα παράξενο να γιορτάζει κανείς την αντιστροφή της φύσης και την απάρνηση της μητρότητας, η Τόνι υπερασπίζεται την απόφασή της με σχεδόν θρησκευτικό ζήλο.
"Το να κάνει κάποιος παιδιά είναι εγωιστικό. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η συνέχιση της γενετικής μας γραμμής σε βάρος του πλανήτη", ισχυρίζεται η τριανταπεντάχρονη Τόνι. "Κάθε άνθρωπος που γεννιέται καταναλώνει περισσότερη τροφή, περισσότερο νερό, περισσότερη γη, περισσότερα ορυκτά καύσιμα, περισσότερα δέντρα και παράγει περισσότερα σκουπίδια, περισσότερη μόλυνση, περισσότερα αέρια του θερμοκηπίου, και προσθέτει στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού."
Ενώ οι περισσότεροι γονείς βλέπουν τα παιδιά σαν το πιο υπέροχο θαύμα της φύσης, η Τόνι μοιάζει να τα θεωρεί μια επικίνδυνη απειλή για το μέλλον.
"Το μόνο πρόσωπο το οποίο καταλάβαινε πως ένιωθα ήταν ο πρώτος μου σύζυγος, ο οποίος επίσης δεν ήθελε παιδιά. Θέλαμε και οι δυο να σώσουμε τον πλανήτη - όχι να παράξουμε νέα ζωή η οποία μόνο θα επιδείνωνε το πρόβλημα."
Αλλά όταν ήταν 25, χτύπησε η καταστροφή.
"Ανακάλυψα πως – παρ' ότι έπαιρνα αντισυλληπτικά - είχα μείνει έγκυος κατά λάθος από τον φίλο μου. Τρομοκρατήθηκα. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι μέσα μου δεν υπήρχε η επιλογή να κρατήσω το μωρό. Πήγα στον γιατρό μου για την διακοπή της κύησης, και τον ρώτησα αν γινόταν ταυτόχρονα να υποβληθώ και σε στείρωση. Δεν μου άρεσε να κάνω έκτρωση, αλλά θα ήταν ανήθικο να γεννήσω ένα παιδί για το οποίο ένιωθα ισχυρά πως δεν θα ήταν παρά ένα βάρος για τον κόσμο. Ποτέ δεν ένιωσα την παραμικρή τύψη για ότι έκανα, και ειλικρινά ποτέ δεν αναρωτήθηκα πώς θα ήταν αλλιώς."
"Δεν αμφέβαλλα ότι πήρα την σωστή απόφαση. Ο Εντ και εγώ παντρευτήκαμε τον Σεπτέμβριο του 2002, και έκτοτε έχουμε έναν πολύ πιο όμορφο τρόπο ζωής ακριβώς διότι επιλέξαμε να μην κάνουμε παιδιά. Αγαπάμε την πεζοπορία και την αναρρίχηση, και συχνά δραπετεύουμε για ολόκληρα σαββατοκύριακα. Επίσης, κάθε χρόνο κάνουμε μεγάλες και ωραίες διακοπές - τώρα για παράδειγμα μόλις επιστρέψαμε από την Νότια Αφρική. Πιστεύουμε πως δικαιούμαστε μια πτήση μεγάλης απόστασης κάθε χρόνο, διότι είμαστε vegan (στμ: χορτοφάγοι οι οποίοι δεν μαγειρεύουν το φαγητό τους) και άτεκνοι, και ως εκ τούτου μειώνουμε πάρα πολύ το δικό μας «αποτύπωμα» στο συνολικό πρόβλημα του άνθρακα, και ταυτόχρονα καταπολεμούμε τον υπερπληθυσμό."

Όλη αυτή η πόρωση και η αυτοκαταστροφή των ανθρώπων προκύπτουν από την προώθηση της Ατζέντας 21, για την οποία ο Δ. Λιακόπουλος έχει ενημερώσει κι έχει γράψει αρκετά εδώ και χρόνια και στο βιβλίο του «Σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους» Τόμος 41, Κεφ.17 από τη σειρά «Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας».
Σύμφωνα με την Ατζέντα 21 θα πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός, επειδή δεν μπορεί να τους θρέψει όλους ο πλανήτης κι επειδή καταστρέφεται το περιβάλλον, ώστε να σωθεί η γη.
Ένας πλανήτης με λίγο πληθυσμό εξυπηρετεί τους λίγους κι εκλεκτούς, που θα διαχειρίζονται πολύ πιο εύκολα τον παγκόσμιο πληθυσμό στην χούντα που προετοιμάζουν εδώ και χρόνια κι είναι έτοιμοι να την επιβάλλουν παγκόσμια επίσημα, με επίσημο μονάρχη που θα μας σώσει. Θα εξυπηρετεί τον Μεσσία ή Αντίχριστο που όλοι οι υπάκουοι υπηρέτες της ελίτ προσκυνούν κι ετοιμάζουν τον ερχομό του.
Όλα για τη σωτηρία ενός πλανήτη λοιπόν, που θα εξυπηρετεί ποιούς; Ας αναρωτηθεί κάποιος, ποιούς εξυπηρετεί ένας πλανήτης χωρίς ανθρώπους;




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις