«Ο λυκάνθρωπος των αιθέρων»: 24χρονος δάγκωσε συνεπιβάτες σε πτήση για Δουβλίνο

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMTAvMTkvYWlyIGR1Ymxpbi5qcGc%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center

 Ένα εξαιρετικά παράξενο και συνάμα τρομακτικό περιστατικό συνέβη, όταν ένας 24χρονος επιβάτης της αεροπορικής πτήσης «Aer Lingus flight EI 485» δάγκωσε έναν συνεπιβάτη του σε κατάσταση αμόκ. Σύμφωνα, μάλιστα, με περιγραφές του πληρώματος, η συμπεριφορά του νεαρού ήταν «εξαιρετικά βίαιη».
Όπως φαίνεται, κατά τη διάρκεια της πτήσης, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Λισαβόνα προς το Δουβλίνο, ο 24χρονος σε
έξαλλη κατάσταση άρχισε να τρέχει, ενώ στη συνέχεια δάγκωσε έναν άγνωστό του, πριν καταφέρει το πλήρωμα να τον σταματήσει. Κατά την αδικαιολόγητη επίθεσή του, φαίνεται πως τραυμάτισε έναν ή δυο επιβάτες.
Στη συνέχεια, το αεροσκάφος έλαβε άδεια για έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο «Cork» της Ιρλανδίας, αφού πρώτα το πλήρωμα έστειλε τρεις φορές μήνυμα έκτακτης ανάγκης, εξηγώντας στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας το συμβάν.
Όσον αφορά τον 24χρονο, φαίνεται πως αφότου περιορίστηκε από το πλήρωμα, έχασε τις αισθήσεις του και άφησε την τελευταία του πνοή πριν προλάβει το αεροσκάφος να προσγειωθεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Irish Mirror», το σώμα του άτυχου νεαρού έχει μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Cork για νεκροψία.
Η αεροπορική εταιρεία «Aer Lingus» μετά το ανεξήγητο περιστατικό εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία αναφέρεται: «Η πτήση της Aer Lingus El 485 από τη Λισαβόνα προς το Δουβλίνο, πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο του Cork, εξαιτίας μιας επείγουσας ιατρικής ανάγκης στο πλήρωμα. Εν πτήσει βρίσκονταν 168 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος. Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 17.40 τοπική ώρα».
Σύμφωνα με την «Guardian», οι υπόλοιποι επιβάτες μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στην πόλη του Δουβλίνου.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις