Μουσουλμάνοι μετανάστες καλούνται να "καταλάβουν" γερμανική εκκλησία. Ο Σταυρός, ο άμβωνας και η Αγ.Τράπεζα θα αφαιρεθούν!

german church


Μια προτεσταντική εκκλησία στο Oberhausen, στη Γερμανία έχει οριστεί να της αφαιρεθούν τα χριστιανικά σύμβολα: ο σταυρός, η Αγ. Τράπεζα και ο άμβωνας, προκειμένου να φιλοξενήσει 50 μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι κλήθηκαν να παραμείνουν στο κτίριο.
«Η ενορία το πρόσφερε για την πόλη," είπε ο εκπρόσωπος  Rainer Suhr, της πόλης του Oberhausen, στα μέσα ενημέρωσης.
«Πριν οι πρόσφυγες μετακινηθούν μέσα, τα καθίσματα θα
αφαιρεθούν. Επίσης ο βωμός, ο άμβωνας, ο σταυρός κι άλλα σύμβολα είναι κινητά ", δήλωσε ο πάστορας Joachim Deterding.
Εγκαταστάσεις υγιεινής με πλυντήρια θα εγκατασταθούν δίπλα στην εκκλησία και δωρεάν γεύματα θα παραδοθούν στους μετανάστες.
Ενώ η Γερμανία έχει αρχίσει να παραδίδει χριστιανικές εκκλησίες, προκειμένου να στεγάσει την εισροή μουσουλμάνων μεταναστών, η Σουηδία είναι έτοιμη να ακολουθήσει το παράδειγμά της.
Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, η πρώτη λεσβία στον κόσμο Επίσκοπος Eva Brunne πρότεινε την άρση των χριστιανικών σταυρών και συμβόλων από μια εκκλησία στη Στοκχόλμη για να κάνουν το κτίριο "πιο ελκυστικό» για τους μουσουλμάνους.
Ο Brunne, ο οποίος είπε, επίσης, ότι η κατεύθυνση της Μέκκας θα πρέπει να επισημαίνεται, υποστήριξε ότι η εκκλησία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται περισσότερο σαν ένα αεροδρόμιο, όπου παρέχονται δωμάτια για μουσουλμανική προσευχή.
Επίσης, στους μετανάστες παρέχονται για διαμονή χιονοδρομικά κέντρα πολυτελείας και ξενοδοχεία ενώ στους Ευρωπαίους που ζουν με κοινωνική στέγαση δίνονται ειδοποιήσεις έξωσης για να ανοίξει ο δρόμος για τους "πρόσφυγες".
Αυτά είναι μόνο δύο παραδείγματα, που δείχνουν γιατί κάποιοι σχολιαστές υποστηρίζουν, ότι η Ευρώπη διαπράττει πολιτιστική αυτοκτονία προκειμένου να φιλοξενήσει τους μετανάστες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν είναι καν Σύριοι και δεν εγκαταλείπουν τη χώρα τους λόγω πολέμου.
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχαμε επισημάνει, επίσης, πως οι Γερμανοί εμπειρογνώμονες ασφάλειας προειδοποιούν ότι η μεσαία τάξη στη Γερμανία γίνεται "ριζοσπαστική" ως απάντηση στην εισροή μεταναστών και ότι ως αποτέλεσμα θα προκύψει εσωτερική αναταραχή.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις