Ο κάθε αντιεξουσιαστής που συλλαμβάνεται έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον αστυνομικό που τον συλλαμβάνει.




Προσπαθω να μη κρινω εν θερμώ, όμως παρατηρώ εδώ και μέρες με μεγάλη προσοχή το βίντεο από την επίθεση στο ΑΤ Εξαρχείων, που δεν έχει ληφθεί απο αστυνομικούς. Κατά τη γνώμη μου αυτή είναι μια απολύτως επιτυχημένη επιχείρηση της ΔΕΛΤΑ, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή γιατί μόνο στο βίντεο πέφτουν πάνω από 50 μολότωφ.
Αυτή λοιπόν η επιτυχημένη επιχείρηση που είχε δύο σοβαρά τραυματίες από την ομάδα και μερικούς μικροτραυματισμούς από τους επιτιθέμενους έγινε
η αφορμή για να διαλυθεί η ομάδα ΔΕΛΤΑ και να δέχεται και συνεχής επιθέσεις απο το Υπουργείο για δήθεν άνομη συμπεριφορά.

Το πρόβλημα είναι καθαρά πολιτικό και όχι κομματικό, καθώς ο οποιοσδήποτε αντιεξουσιαστής που συλλαμβάνεται επ'αυτοφώρω έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον αστυνομικό που τον συλλαμβάνει.

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με δηλώσεις δήθεν για υπέρβαση εξουσίας, που ερχονται απο την πλευρά αυτών που δε θα επρεπε όχι να μιλάνε αλλά ουτε να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Τα 17 ή 18 χρονα δεν είναι τα παιδιά που πίνανε καφέ και πήγε η ομάδα ΔΕΛΤΑ και τους κακοποίησησε. Είναι αυτοί που ΠΑΡΑΝΟΜΑ επιτίθενται με μολότωφ στο Α.Τ. και στους αστυνομικούς, με κίνδυνο το σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο αστυνομικών ή πολιτών.

Αυτοί ομως το τρομερό είναι πως έχουν βήμα και υποστηρικτές μέσα στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης, και μπορούν να σπιλώνουν αστυνομικούς ακόμα και να παίρνουν αντάλλαγμα τη διάλυση μιας μάχιμης ομάδας για να είναι ευχαριστημένη. Ο νυν υπουργός πέφτει και αυτός όπως και οι περισσότεροι από τους προκατόχους τους στο ίδιο λάθος.

Εξομοιώνει τη δράση των αστυνομικών, που είναι διατεταγμένη και με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών, με τη δράση των παρακρατικών ομάδων.

Να είναι σίγουρος πως αυτές θα τις βρει μπροστά του και τότε η ΔΕΛΤΑ δε θα είναι παρούσα.


Υ.Γ. Οι αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ δεν έχουν να φοβούνται τίποτα γιατί όποιος εργάζεται δε χρειάζεται να ανησυχεί









Αναδημοσίευση απο τη σελίδα του κ. Χρ. Κονταρίδη στο facebook







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις