Το Σύστημα Παίζει τα… ρέστα του για Ολοκληρώσει την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας – Νέοι Νεκροί Λάθρο στην Κάλυμνο


Νέα τραγωδία, ανοιχτά της Καλύμνου...
 


ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ; ΑΛΛΟΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ… ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ – ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΒΑΠΤΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ)… ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΓΩΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…
ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ
ΞΕΦΥΓΕΙ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ… ΣΚΟΠΙΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ…
ΜΙΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΡΑΓΔΑΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Γκρεμίστε τα Ψέματα των ΜΜΕ για τους «καημένους Πρόσφυγες» – Τα Ελληνικά Νησιά Βρίσκονται υπό Μουσουλμανική Κατοχή
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10/2015 ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Ένα λαθροπροσφυγόπουλο αγνοείται, ενώ ακόμη τέσσερα άτομα (τρία παιδιά και μία γυναίκα) ανασύρθηκαν νεκρά από τη θάλασσα μετά την ανατροπή λέμβου που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής βόρεια του Καλολίμνου ανοιχτά της Καλύμνου.
Στην περιοχή του νέου αυτού τραγικού περιστατικού έσπευσαν τρία πλωτά περιπολικά του Λιμενικού Σώματος και ένα ελικόπτερο Super Puma από τη Ρόδο, όπου περισυνέλεξαν από τη θάλασσα 11 άτομα, ενώ 2 είχαν καταφέρει να κολυμπήσουν και να φθάσουν μόνοι τους στην ακτή.
Οι έρευνες διεξάγονται κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 6-7 Μποφόρ.
Τρόμος στην Ευρώπη – Σύντομα Έτοιμος ο Μουσουλμανικός Στρατός – Μέσα ο Ισλαμικός «Δούρειος Ίππος»
Μια νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή «Καγιάς» Λέσβου, η οποία είχε αποβιβαστεί μαζί με άλλους πρόσφυγες από λέμβο στην περιοχή.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μήθυμνας από την Αστυνομική Αρχή και άμεσα πήγε στην περιοχή προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Μήθυμνας με περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος, όπου διαπίστωσε ότι πρόκειται για 65χρονη γυναίκα η οποία, όπως δήλωσε ο γιος της, είχε φθάσει στην περιοχή με λέμβο από την Τουρκία. Ωστόσο άγνωστο παραμένει πώς και κάτω από ποιες συνθήκες επήλθε ο θάνατός της.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας.


Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών προσφύγων στη Αγαθονήσι, στη Μεγίστη και τη Λέσβο
Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα έξι (36) αλλοδαπών προσφύγων προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Αγαθονησίου, λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω αλλοδαπών, οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αγαθονησίου, συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πυθαγόρειου Σάμου.

*****
Στον εντοπισμό και τη διάσωση επτά (07) αλλοδαπών προσφύγων προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατόπιν ενημέρωσης από το Κέντρο Επιχειρήσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε σε βραχώδη ακτή του “ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ” βόρεια της ν. Μεγίστης, ικανό αριθμό αλλοδαπών προσφύγων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στον απεγκλωβισμό και τη διάσωση των ανωτέρω αλλοδαπών, οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μεγίστης, συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μεγίστης.
*****
Στον εντοπισμό και τη διάσωση πενήντα δύο (52) αλλοδαπών προσφύγων προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο ευρίσκετο σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης θαλάσσια σύνορα “ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2015”.
Συγκεκριμένα, το σκάφος εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν . Λέσβου, ακυβέρνητη πνευστή λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του σκάφους δύναμης FRONTEX προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση αλλοδαπών οποίοι αφού μεταφέρθηκαν στο λιμένα “ΚΑΒΑΚΙ” Πέτρας ν. Λέσβου, συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις