ΑΠΟ ΤΗ ΛΑTΤΑΚΕΙΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ SUKHOI SU-35 ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΑΣΑΝΤ. ΚΛΕΙΝΕΙ 15ΕΤΕΣ ΚΟΙΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ - 5.000 ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ




Παρατηρητές είχαν προαναγγείλει εδώ και λιγότερο από ένα μήνα ότι επίκειται μετακίνηση του προέδρου Bashar Al-Assad στη Mόσχα.Όπερ και εγένετο. Ρωσικά και συριακά μαχητικά συνόδευσαν το αεροσκάφος του σύριου προέδρου μέχρι τη μεικτή στρατιωτική βάση της Λαττάκεια.Από την Λαττάκεια ταξίδεψε ο πρόεδρος Al-Assad για τη Μόσχα συνοδεία των καλύτερων ρωσικών και συριακών μαχητικών εκ των οποίων τα φημισμένα Sukhoï Su- 35 και αεροσκάφη εξειδικευμένα στον ηλεκτρονικό πόλεμο.

Το μενού της επίσκεψης έκπληξη:



Κοινό αμυντικό σύμφωνο μεταξύ των 2κρατών ισχύος επί μια δεκαπενταετία.Αναδιάρθρωση του συριακού στρατού για την περίοδο 2015-2020 και αποστολή 5000 ρώσων στρατηγικών συμβούλων στη Συρία.Στρατηγική πολιτικής και σχέδιο εξόδου από την κρίση.Αυτό το τελευταίο σημείο είναι πολύ κρίσιμο και θα είναι το αρχικό σημείο όπου θα βασιστούν οι πολιτικοδιπλωματικές προσπάθειες Μόσχας Δαμασκού απέναντι σε Washington και Ryad.

Η επίσκεψη αυτή επέρχεται εμφανώς σε μια κρίσιμη στιγμή του πολέμου στη Μέση Ανατολή και στη Συρία και σημαδεύεται από την άμεση ρωσική επέμβαση στη Συρία και έμμση στο Ιράκ για την καταπολέμηση της Daech και άλλων τρομοκρατικών παραφυάδων. 21/10/2015 strategika51

“Δεν υπάρχει τίποτα μυστικό .Αλλά κάποια σημεία δεν θα δημοσιοποιηθούν και αυτό είναι απόλυτα νορμάλ όντας δεδομένης της πολύπλοκης θέσης στην οποία έχει περιέλθει η Συρία σήμερα ”,δηλώνει ο επικεφαλής της εθνικής ρωσικής άμυνας Igor Korotchenko, στην εφημερίδα του Καυκάσου Vestnik Kavkaza για τη συνάντηση των 2 προέδρων.Το πραγματικό περιεχόμενο της συνάντησης στο Κρεμλίνο δεν θα γίνει γνωστό παρά σε κάποιες ημέρες όταν ο Bachar El-Assad θ΄απευθυνθεί στον κόσμο εκτιμά η εφημερίδα Kommersant.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις