Ο άγγελος του θανάτου: Αυτός ο άνθρωπος έχει σκοτώσει πάνω από 1500 μέλη του ISIS!

syrian killer



Eκτός από τα ονόματά τους, τι κοινό έχουν ο John Rambo και ο John Matrix; Είναι και οι δύο ήρωες εν δράση, που μάχονται μόνοι τους ολόκληρους στρατούς, για να υπερασπιστούν τους αγαπημένους τους ανθρώπους.
Στις ταινίες λατρεύουμε τους χαρακτήρες, που είναι ατρόμητοι και δεν σταματάνε σε τίποτα, προκείμενου να αποτρέψουν την διάδοση του κακού, άσχετα από το ποιους έχουν να αντιμετωπίσουν.
Άσχετα από το πόσο μη ρεαλιστικές φαίνονται οι σκηνές αυτές στις ταινίες περιπέτειας, είναι ανακουφιστικό να ξέρουμε, ότι αποδίδεται
δικαιοσύνη με οποιονδήποτε τρόπο.
Ωστόσο, ο άντρας που θα δείτε παρακάτω, αντίθετα με τους φανταστικούς χαρακτήρες που προαναφέραμε, είναι πέρα για πέρα αληθινός.
Ο Ayyub Faleh al-Rubaie.
Γνωστός και ως Abu Azrael, που σημαίνει “άγγελος θανάτου”.
Ο συγκεκριμένος άντρας έχει σκοτώσει πάνω από 1500 γνωστά μέλη του ISIS.
Σαν πραγματικός υπερήρωας, αυτός ο πρώην καθηγητής πανεπιστημίου, έφυγε από το σπίτι του τον Ιούνιο και πήγε να πολεμήσει ενάντια σε μια στρατιωτική ομάδα, που δολοφόνησε χωρίς έλεος κάποιους από τους φοιτητές του.
Σύμφωνα με το Al- Alam, έναν αραβόφωνο σταθμό της Ιρανικής τηλεόρασης, ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής. Ωστόσο, σύμφωνα με το BBC και το AFP ήταν επίσης και ειδικά εκπαιδευμένος βετεράνος των Ειδικών Δυνάμεων και είχε πολεμήσει κατά την διάρκεια της Εισβολής στο Ιράκ.
“Όταν πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο είναι ήρεμος και χαλαρός”, ανέφερε ο 40 χρονος και πατέρας 5 παιδιών. “Σε αυτούς (ISIS), όμως, δείχνω ένα άλλο πρόσωπο.”
Από τότε έχει εκμηδενίσει μόνος του πολλά μέλη του ISIS, κάνοντας ακόμα και ανταρτοπόλεμο εναντίον τους.
Σε πολλές περιπτώσεις, άνθρωποι έχουν δει τον άγγελο του θανάτου να αποκεφαλίζει μέλη του ISIS με το σπαθί του. Επίσης, έχει κάψει και τεμαχίσει έναν αιχμάλωτο τρομοκράτη σαν κεμπάπ.
“Το ISIS θα είναι η μοίρα σου. Θα σε κόψουμε όπως ένα shawarma( μέθοδος ψησίματος κρέατος στην σούβλα)”, είχε πει κάποτε, καθώς έκοβε το πόδι ενός τρομοκράτη με το σπαθί του.
Ο ίδιος μαζί με την ομάδα του, την Illa- Tahin, που σημαίνει “τίποτα παραπάνω από αλεύρι”. Είναι μια φράση που συνήθιζε να λέει στον κόσμο, ότι θα κονιορτοποιήσει τους τρομοκράτες, μέχρι να μην μείνει τίποτα άλλο εκτός από σκόνη.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις