Αυτή η 23χρονη γυναίκα έχει βιαστεί 43.200 φορές


http://www.thetoc.gr/images/articles/2/article_88044/auti-i-23xroni-gunaika-exei-biastei-43200-fores.w_l.jpg

Μια γυναίκα που εισήλθε δια της βίας στην προσοδοφόρα βιομηχανία του human trafficking στο Μεξικό, μίλησε για το μαρτύριο της στα χέρια των αδίστακτων κυκλωμάτων της χώρας.
Η Karla Jacinto πιστεύει ότι έχει βιαστεί περίπου 43.200 φορές, αφού αναγκαζόταν να κοιμηθεί με τουλάχιστον 30 άτομα κάθε μέρα για 4 χρόνια, αναφέρει το CNN.
Στα 12, μπήκε στο στόχαστρο ενός εμπόρου ο οποίος την παρέσυρε μακριά από
μια δυσλειτουργική οικογένεια προσφέροντάς της δώρα, χρήματα και γρήγορα αυτοκίνητα.
Ο 22χρονος διακινητής έπεισε την Jacinto να φύγει μαζί του στο Tenancingo, μια μεξικάνικη πόλη στην πολιτεία της Τλαξκάλα, που είναι γνωστή ως κέντρο για κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων και τον εξαναγκασμό τους σε πορνεία.
Η Karla Jacinto δήλωσε στο CNN ότι έζησε με το διακινητή της για τρεις μήνες πριν μεταφερθεί στην Γκουανταλαχάρα, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του Μεξικού, όπου αναγκάστηκε να δουλέψει ως πόρνη.
«Ξεκινούσα στις 10 το πρωί και τελείωνα τα μεσάνυχτα» είπε η Jacinto, «Μερικοί άνδρες γελούσαν μαζί μου γιατί δεν σταματούσα να κλαίω. Έπρεπε να κλείνω τα μάτια μου, έτσι ώστε να μη βλέπω τι μου έκαναν και να μην αισθάνομαι τίποτα».
Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας της η νεαρή γυναίκα, δέχτηκε επίθεση από τον διακινητή της όταν αυτός είδε σημάδια από φιλιά στο λαιμό της από έναν πελάτη.
«Άρχισε να με χτυπάει με μια αλυσίδα σε όλο το σώμα μου», είπε η Jacinto. «Με χτυπούσε με τις γροθιές του, με κλωτσούσε, τραβούσε τα μαλλιά μου, και με έφτυνε στο πρόσωπο ... στο τέλος με έκαψε και με το σίδερο».
Η Διεθνής Οργάνωση για τη Μετανάστευση εκτιμά ότι στο Μεξικό κάθε χρόνο, πέφτουν θύματα trafficking 20.000 άνθρωποι.
Σύμφωνα με μελέτη του 2010 του Πανεπιστημίου της Τλαξκάλα, ένα στα πέντε παιδιά στην πόλη φιλοδοξεί να γίνει προαγωγός, ενώ τα δύο τρίτα γνωρίζουν τουλάχιστον ένα συγγενή ή φίλο που εργάζεται ως προαγωγός ή διακινητής, αναφέρει ο βρετανικός Guardian.
Η Karla Jacinto κατάφερε να ξεφύγει από τα κυκλώματα το 2006 κατά τη διάρκεια επιχείρησης καταπολέμηση του trafficking στην Πόλη του Μεξικού. Τώρα στα 23 της χρόνια, εργάζεται σκληρά για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις