50 πράκτορες απελευθερώνουν εκπληκτικές πληροφορίες για τον Ομπάμα ... Ο Λευκός Οίκος σε κατάσταση πανικού

jackie speier



Σε μια εκπληκτική έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο, η Daily Beast ισχυρίστηκε ότι 50 στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης των υπηρεσιών πληροφοριών στις Ηνωμένες Πολιτείες ισχυρίζονται ότι πληροφορίες έχουν παραποιηθεί για να φανεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι συμμαχικές δυνάμεις τους βρίσκονται σε καλύτερη θέση από ό, τι πραγματικά είναι .
Οι 50 υπάλληλοι είχαν καταθέσει επίσημες καταγγελίες κατά της CENTCOM (Γενικό Αρχηγείο ΗΠΑ), αλλά οι αιτιάσεις αυτές είχαν αγνοηθεί, σύμφωνα με την έκθεση. Αυτό οδήγησε τους υπαλλήλους να υπογράψουν, συλλογικά, μια
επιστολή προς το Τμήμα του Γενικού Επιθεωρητή Άμυνας, ο οποίος διεξάγει τώρα έρευνα για τις αξιώσεις.
«Οι εκθέσεις άλλαξαν από υψηλά ιστάμενους της CENTCOM για να προσχωρήσουν στη δημόσια γραμμή της κυβέρνησης, ότι οι ΗΠΑ κερδίζουν τη μάχη κατά του ISIS και του Αλ Nusra, ισχυρίζονται οι αναλυτές," δήλωσε το The Daily Beast.
Ένας ανώνυμος αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας, δήλωσε: «Ο καρκίνος ήταν μέσα στο ανώτερο επίπεδο της διοίκησης των πληροφοριών."
Η έκθεση, στο σύνολό της, δίνει μια όχι και τόσο κολακευτική εικόνα μιας διοίκησης και ενός προέδρου που θα επιβάλει κυρώσεις στους υπαλλήλους ασφαλείας επειδή τους έδωσαν μια ακριβή εκτίμηση των τρομοκρατικών δυνάμεων και δεν απέκρυψαν τις πληροφορίες.
Η Jackie Speier, υποψήφια των Δημοκρατών για την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Πληροφοριών, επέκρινε τους αξιωματούχους του CENTCOM σε μια εμφάνιση της στο MSNBC νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
"Πιο πρόσφατα η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών, νομίζω, έχει δώσει πολύ πιο ακριβείς εκτιμήσεις. Αλλά το CENTCOM, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη Μέση Ανατολή, έχει, για κάποιους λόγους, δεν γνωρίζουμε ακόμα γιατί, υποτιμήσει την πληροφορία, την έχει ωραιοποιήσει, και την έχει κάνει να φαίνεται σαν να είμαστε πιο επιτυχημένοι από ό, τι είμαστε".
«Είμαι βαθύτατα προβληματισμένη από αυτό που έγινε, που πιστεύω ότι είναι παραποίηση και έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι κάνουμε ό, τι καλύτερο υπάρχει σε σχέση με το τι κάνουμε στην πραγματικότητα."
Κάλεσε, επίσης, στους υπαλλήλους του CENTCOM να προστατεύσουν εκείνους που το κατήγγειλαν και κυρίως τον συγγραφέα της επιστολής.
"Είμαι πολύ ανήσυχη για τον πληροφοριοδότη. Έχω στείλει επιστολή στον Γεν. Lloyd Austin, επικεφαλής της CENTCOM, να διασφαλίσει ότι αυτό δεν θα προκαλέσει στον πληροφοριοδότη αντίποινα ", δήλωσε η Speier.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις