Δείτε φωτογραφία: Βρήκε ένα «alien» στην αυλή της - Είναι γλοιώδες, ροζ και παραμορφωμένο

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMTEvMTAvYWF0ZXJhcy5qcGc%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center

Δεν πίστευε στα μάτια της όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην Καλιφόρνια και αντίκρισε ένα ροζ, γλοιώδες δημιούργημα, παραμορφωμένο και νεκρό! Όταν δε, ανέβασε τη φωτογραφία με το παράξενο «alien» στο facebook, που «έπεσε» σαν μάνα εξ ουρανού στον κήπο της, το διαδίκτυο πήρε φωτιά.
«Είναι εξωγήινο πλάσμα;», «Είναι έμβρυο από κάποιο ζώο;».
Οι ερωτήσεις στα social media έπεφταν
βροχή και όλοι οι... ειδικοί προσπαθούσαν να λύσουν το μυστήριο με το παράξενο δημιούργημα.
Η Γιάνα Πεπόνις, η γυναίκα που βρήκε το «allien» στον κήπο της έγραψε στο λογαριασμό της: «Δεν είχα σκοπό να δώσω στη δημοσιότητα την φωτογραφία, αλλά πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό το πράγμα που ήρθε στον κήπο μου».
Η ίδια εξιστορεί ότι μέσα στην άγρια νύχτα, άκουσε μια δυνατή κραυγή, με αποτέλεσμα να τρέξει προς τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού για να δει τι συμβαίνει. Κάπου ανάμεσα στο γρασίδι αντίκρισε αυτό το πλάσμα. «Έπρεπε οπωσδήποτε να το μοιραστώ», σημειώνει.
Η φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε στο MySpace και οι χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν και να πουν τη δική τους γνώμη. Υπήρξε χρήστης του διαδικτύου που πρότεινε στους ιδιοκτήτες της βίλας να ρίξουν αλάτι στην περιοχή που βρέθηκε το μικρό «alien», γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τίποτε δεν μπορεί να καρποφορήσει πλέον εκεί».
Οι απόψεις ήταν πολλές...
Άλλος χρήστης εκτιμά ότι πρόκειται για κομμάτι από έμβρυο ελαφιού που έχει κατακρεουργηθεί από οδοκαθαριστές, ποστάροντας την ίδια ώρα μια παρόμοια φωτογραφία προς σύγκριση.
Τέλος, κάποιος μοιράστηκε τις δικές του γνώσεις, λέγοντας ότι πολλά ζώα όταν τρομάζουν μπορεί να «ξεράσουν» το έμβυο μαζί με τον αμνιακό σάκο και ό,τι άλλο υπάρχει. Ωστόσο, θέτει και το ενδεχόμενο να πρόκειται όντως, για μια φυσιολογική γέννα. Και καταλήγει με ένα χιουμοριστικό σχόλιο. «Ο,τι και να είναι αυτό το πράγμα, ένα είναι σίγουρο. Το δείπνο απόψε θα το προσφέρει η μάνα φύση!».
http://www.protothema.gr/files/1/2015/11/10/TERASSS.jpg





ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις