Ακτιβιστές πιέζουν για υποχρεωτικά, «Φιλικά προς τους γκέυ» μαθήματα στους νηπιαγωγούς

gay-marriage-supreme-court-Reuters-640x480



Εκκλησιαστικοί αξιωματούχοι αποκαλούν το σχέδιο «δούρειο ίππο για να επιβάλουν ιδεολογική προοπτική»
Ο αρχηγός της Ελεύθερης Εκκλησίας της Σκωτίας έχει επικρίνει την πρόσκληση των ακτιβιστών ΛΟΑΤ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά) για υποχρεωτική εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία ολόκληρης της Σκωτίας.
Ο αιδεσιμότατος David Robertson, Συντονιστής της Ελεύθερης Εκκλησίας, δήλωσε
ότι η πρόταση είναι «δούρειος ίππος για να επιβάλει μια ιδεολογική προοπτική για όλους τους μαθητές».
Η Ομάδα των ΛΟΑΤ " Ώρα για Συνεκπαίδευση" (ΤΠΑ) έχει ξεκινήσει μια συλλογή υπογραφών απαιτώντας τα παιδιά από την ηλικία των πέντε, να μάθουν για ομοφυλοφιλικά, αμφισεξουαλικά και τρανς ζητήματα, και αυτή την εβδομάδα θα απευθυνθεί στην Επιτροπή Δημοσίων Αναφορών του Κοινοβουλίου της Σκωτίας.
Ανθρώπινα δικαιώματα
Ο αιδεσιμότατος Ρόμπερτσον είπε ότι η πραγματοποίηση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης ΛΟΑΤ θα παραβίαζε τα ανθρώπινα δικαιώματα των χριστιανών γονέων.
Κατέστησε σαφές ότι " οι μαθητές δεν θα πρέπει να είναι θύματα εκφοβισμού στο σχολείο για τις πεποιθήσεις τους και για την άσκηση των χρηστών ηθών κι ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής».
Αλλά, πρόσθεσε: «Η νομοθεσία περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λέει ότι: «το κράτος πρέπει να σέβεται το δικαίωμα των γονέων να εξασφαλίζουν την εκπαίδευση και τη διδασκαλία, σύμφωνα με τις δικές τους θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις ».
"Το αίτημα για θεσμοθετημένη διδασκαλία για τέτοια θέματα, χωρίς πρόβλεψη για τους γονείς και τους μαθητές που διαφωνούν, είναι σε άμεση σύγκρουση με τη νομοθεσία αυτή."
Κατήχηση
Ο αιδεσιμότατος συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι το πραγματικό αντικείμενο της αναφοράς είναι η κατήχηση των μαθητών του σχολείου με μια συγκεκριμένη προοπτική για την ηθική και τη σεξουαλική ηθική. Μία ηθική η οποία είναι αντίθετη προς το κύριο κορμό του Χριστιανισμού."
«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένας δούρειος ίππος για να επιβάλει μια ιδεολογική προοπτική για όλους τους μαθητές, είτε το θέλουν είτε όχι."
Κατέληξε λέγοντας ότι θέτει το ερώτημα, «τι γίνεται με τα δικαιώματα των μαθητών που θα αισθάνονται αποκλεισμένοι λόγω αυτής της διδασκαλίας;"
Η Εκπαίδευση των ΛΟΑΤ
Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, η Εθνική Ένωση Δασκάλων (NUT) υποστήριξε την προώθηση του ιστορικού μήνα ΛΟΑΤ και ένα «ΛΟΑΤ χωρίς αποκλεισμούς» πρόγραμμα σπουδών στην Αγγλία κατά την ετήσια διάσκεψή της στη Χάρογκεϊτ.
Μιλώντας πριν τις γενικές εκλογές, η Christine Blower, Γενική Γραμματέας της NUT, είπε ότι όλα τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να υιοθετήσουν τις προτάσεις της.
"Αυτό περιλαμβάνει το "να καταστούν υποχρεωτικές για όλα τα σχολεία"
, πολιτικές σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, να συμπεριλάβουν μια θετική εικόνα των σχέσεων του ίδιου φύλου, την προώθηση του ιστορικού μήνα ΛΟΑΤ σε όλα τα σχολεία, και την ενθάρρυνση των σχολείων να αναπτύξουν ένα πρόγραμμα σπουδών που είναι χωρίς αποκλεισμούς των θεμάτων ΛΟΑΤ ", δήλωσε.
Πράξη μισαλλοδοξίας
Ωστόσο, το χριστιανικό Ινστιτούτο ανακοίνωσε ότι θα αναγκάσει τους χριστιανούς καθηγητές " να επιλέξουν ανάμεσα στην πίστη τους και τη δουλειά τους».
Ο Simon Calvert, Αναπληρωτής Διευθυντής Δημοσίων Υποθέσεων, του Χριστιανού Ινστιτούτου, δήλωσε: «Αυτή η κίνηση είναι η ίδια μια πράξη μισαλλοδοξίας εις βάρος των χριστιανών και των πεποιθήσεών τους.»
«Αναρωτιέμαι αν τα χριστιανά μέλη του NUT (Εθνική Ένωση Δασκάλων) που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους, μπορούν να περιμένουν βοήθεια από το NUT, όταν διακυβεύονται οι θέσεις εργασίας τους ", πρόσθεσε.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις