Χριστιανοί εργαζόμενοι σε παιδικό σταθμό απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να αποκαλούν ένα μικρό κορίτσι, αγόρι!

daycare


Δύο εργαζόμενοι σε παιδκό σταθμό απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να δεχθούν την τρανσεξουαλική ατζέντα που επιβάλεται στις ΗΠΑ. Mια από τις εργαζόμενες που είναι συγγραφέας ενός χριστιανικού βιβλίου, λέει πως τα δικαιώματα της θρησκευτικής της ελευθερίας έχουν παραβιαστεί. Και οι δύο απολύθηκαν μετά την άρνησή τους να αποκαλούν ένα μικρό κορίτσι, αγόρι.
Οι δύο αρσενικοί γονείς ενός 6χρονου κοριτσιού είπαν
στο προσωπικό του σταθμού να φέρονται στην κόρη τους, σα να είναι αγόρι, και να την αποκαλούν με ανδρικό όνομα. Τα μαλλιά του μικρού κοριτσιού είχαν επίσης κοπεί όπως ενός αγοριού.
Οι κατευθυντήριες γραμμές για το σχολείο διανέμονται στους εκπαιδευτικούς κι ονομάζονται «Πώς να χειριστείτε διαφυλικούς μαθητές."
Η συγγραφέας του χριστιανικού βιβλίου, δήλωσε ότι τα παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται σε μια τέτοια νεαρή ηλικία στο θέμα των διαφυλικών ή "στην ταυτότητα φύλου", και θεώρησε ότι οι δύο αρσενικοί γονείς επέβαλαν το ζήτημα στο κοριτσάκι τους.
Η πόλη του Χιούστον μόλις τώρα έδωσε προσοχή σε μια διάταξη που επέβαλε η πόλη στους ψηφοφόρους. Σύμφωνα με το μέτρο αυτό, που ψηφίστηκε με διαφορά 61 έναντι 39 %, θα έχουν τη δυνατότητα οι άνδρες τρανσάξουαλ, ή οι άνδρες που «αυτο προσδιορίζονται» γυναίκες, να χρησιμοποιούν τα μπάνια των γυναικών, τα γυναικεία αποδυτήρια, τα ντους κι όλες τις παροχές.
Η γκέι δήμαρχος του Χιούστον, δήλωσε ανοικτά ότι το διάταγμα που περνά είναι κάτι που είναι πολύ «προσωπικό» για αυτήν. Όπως αναφέρθηκε σε εφημερίδα, πάστορες που εργάστηκαν για να μην περάσει το διάταγμα, λένε ότι το μέτρο αποτελεί μέρος μιας αριστερής εθνικής ατζέντας.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις