ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....ΕΝΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ.....!!!!

PILOTOS3



Εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η φωτογραφία ενός καραφλού τύπου πάνω στην σκάλα ενός πολεμικού αεροσκάφους για τον οποίο λένε  ότι είναι ο τούρκος πιλότος που «έριξε» το ρωσικό βομβαρδιστικό…
ΑΝΟΗΣΙΕΣ αυτα που γράφονται  για τον “φερόμενο” ως Τούρκο πιλότο που κατέρριψε
το Ρωσικό Su-24 ….Ο εικονιζόμενος. δεν είναι πιλότος»...!!!

“Είναι ΡΩΣΣΟΣ φωτορεπόρτερ  με καταγωγή από Αζερμπαϊτζάν – γεννήθηκε στο Μπακού, που έκανε πριν καιρό φωτορεπορταζ για τα πτητικά μέσα της Τουρκικής Αεροπορίας και πέταξε στο πίσω κάθισμα ως επιβάτης. ακριβώς όπως έχουν κάνει ΠΟΛΛΟΙ Έλληνες δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ με Ελληνικά ή ΝΑΤΟικά & Αμερικανικά τζετ».To όνομα του είναι Vuqar Ibadov και ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες του με τα φωτορεπορτάζ”.
Kαι συνεχίζει ο αναγνώστης μας: “o  άνθρωπος είναι ΦΩΤΟΡΕΠΟΤΕΡ! Βγάζει φωτογραφίες για ΠΕΛΑΤΕΣ – στην συγκεκριμένη περίπτωση, τον μίσθωσε η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ πολεμική αεροπορία έχει μισθώσει ΞΕΝΟΥΣ (πχ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ Ιαπωνα φωτογράφο) οι οποί έχουν πετάξει με Ελληνικά μαχητικά (στην πίσω θέση) για να φωτογραφίσουν από αέρος – αυτό ΔΕΝ τους κάνει αυτομάτως “Ελληνες” ή “πιλότους”. Κατά τον ΙΔΙΟ ακριβώς τρόπο, Έλληνες ΠΟΛΙΤΕΣ φωτογράφοι μισθώνονται από ξένες αεροπορίες και πετάνε με μαχητικά επειδή ΑΥΤΗ είναι η δουλειά!”
PILOTOS3 PILOTOS2 PILOTOS1PILOTOS4





 ΠΗΓΗ









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις