Αλλοι δύο ισλαμιστές τρομοκράτες της πολλαπλής επίθεσης του Παρισιού είχαν περάσει μέσω Ελλάδας στην Γαλλία!





Αλλοι δύο από τους τρομοκράτες που επιτάθηκαν την Παρασκευή το βράδυ σε έξι στόχους στο Παρίσι σκορπώντας την φρίκη, επιβεβαιώθηκε ότι είχαν μπει στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας!
Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο από τους «καμικάζι» που ανατινάχτηκαν στο «Σταντ ντε Φρανς», στο πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα κατά της γαλλικής πρωτεύουσας, και είχαν στόχο τον Φ.Ολάν και τον Γερμανό
ΥΠΕΞ Φ.Σταινμάγιερ!

Στην αποκάλυψη αυτή προέβη πριν από λίγο ο εισαγγελέας του Παρισιού, Φρανσουά Μολέν.

Μέχρι στιγμής είχε επιβεβαιωθεί ότι δύο από τους τρομοκράτες που κτύπησαν στο "Μπατακλάν" και πολυβολούσαν επί τρεις ώρες το πλήθος, είχαν περάσει από την Ελλάδα (ο ένας είχε δώσει και συνέντευξη που ανέφερε την χώρα μας!).

Τώρα αποκαλύπτεται ότι και άλλοι δύο "μετανάστες" από τους συνολικά οτκώ τρομοκράτες είχαν περάσει μέσω Ελλάδας στην Γαλλία.

Στο «Σταντ ντε Φρανς» είχαν επιχειρήσει να εισέλθουν τρεις βομβιστές αυτοκτονίες, δίχως να πετύχουν το στόχο τους, καθώς εντοπίστηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας του γηπέδου, πριν εκραγούν. Στο γήπεδο υπήρχαν 80.000 θεατές, οι οποίοι παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Γερμανία, ενώ στα επίσημα βρισκόταν και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ μακι ο Γερμανός ΥΠΕΞ.

Οι βομβιστές αυτοκτονίας ενεργοποίησαν τις βόμβες όταν τους σταμάτησαν αστυνομικοί στη είσοδο του γηπέδου για έλεγχο.




ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις