ΕΚΛΟΓΕΣ της ΝΔ. να ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ένας ΛΟΓΟΣ που ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ;





Λένε πως η μοίρα παίζει πολλά παιχνίδια στη ζωή ή στις ζωές πολλών ανθρώπων. Όμως, η ιστορία έχει δείξει πως, στις περισσότερες περιπτώσεις τα "παιχνίδια της μοίρας" τα κανονίζουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι κι έτσι διαμορφώνουν την ζωή ενός ή περισσοτέρων ανθρώπων.
Τι μπορεί να συνέβη στην περίπτωση των εσωκομματικών εκλογών; Επίσημα αποδίδονται ευθύνες στην εταιρία θα διεξήγαγε το
τεχνικό μέρος.

Όμως, διάφορες φήμες, σκέψεις και θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν πως υπάρχει ένα όχι και τόσο αθώο παρασκήνιο. Ας τα δούμε λοιπόν:

Σύμφωνα με αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά και με βάση ενδείξεις της πραγματικότητας -όπως διαρροή υπουργών- και την "επίθεση" Γιαννακόπουλου, στοιχειοθετείται ένα σενάριο πως η κυβέρνηση θα "πέσει" σύντομα, ίσως ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα, και πως την θέση της θα πάρει μία οικουμενική κυβέρνηση. Φυσικά, αυτό διαψεύδεται.

Σύμφωνα με το video που ακολουθεί, ο ίδιος ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης, λέει:

"Ούτως ή άλλως οι εκλογές δεν θα γίνουν αύριο..."





Ήταν ένα αστείο ή ο κ. Γεωργιάδης ήξερε ήδη από το προηγούμενο βράδυ ότι δεν θα γίνουν οι εκλογές της ΝΔ;

Έκρυβαν κάτι τα λόγια του; Αν όχι, το ξεχνάμε και πάμε πάρα κάτω. Αν ναι, ανάμεσα σε πολλά σενάρια εστιάζουμε την προσοχή μας σε δύο.

Η μη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών αποδίδεται ως ευθύνη της εταιρίας αλλά και του προσωρινού αρχηγού και ταυτόχρονα υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ κ. Μειμαράκη. Ζητείται, λοιπόν, η παραίτηση του τελευταίου γιατί δεν φρόντισε όπως έπρεπε τα τεκταινόμενα. Πόλεμος ευθυνών και κατηγοριών.
Μήπως η μη διεξαγωγή ήταν ένας λόγος να απομακρυνθεί ως ανεύθυνος ο κ. Μειμαράκης: Μήπως γιατί "κάποιοι" προτιμούν έναν άλλο για αρχηγό; Κατάπτυστο σενάριο, σίγουρα!


Γίνεται λόγος ακόμα και για ενδεχόμενη διάσπαση της ΝΔ μετά από αυτό που συνέβη. Μήπως αυτό εξυπηρετεί κάποιους; Ίσως, τους ίδιους "κάποιους" με το προηγούμενο σενάριο;

Τι γίνεται στην περίπτωση διάσπασης της ΝΔ και της "πτώσης" της κυβέρνησης;

Μήπως ένα κομμάτι της διασπασμένης ΝΔ, (εκείνο που θα μπορούσε να) συνεργαστεί με τον Σύριζα, προκειμένου να στηρίξουν την κυβέρνηση, ώστε να μην πάμε ξανά σε εκλογές, ειδικά στην περίπτωση που δεν μπορεί να υπάρξει μία οικουμενική κυβέρνηση; Για το καλό της πατρίδος, πάντα.

Φυσικά, όλα αυτά είναι κατάπτυστα και κακοήθη σενάρια! ! !

Υπάρχουν πολλά βρώμικα και διαταραγμένα μυαλά γύρω μας που σπιλώνουν την Δημοκρατία...

Όμως, οφείλομε να ενημερώσουμε.





ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις