"ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ CHARLES DE GAULE ΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ"

Ο σύριος στρατηγός Mohammad Issa, ένας από τους ανώτατους στρατιωτικούς διοικητές του ένδοξου στρατού αντίστασης κατά της παγκόσμιας Τάξης Συριακού Στρατού απείλησε τη Γαλλία ότι θα στοχεύσει άμεσα το αεροπλανοφόρο Charles de Gaule αν διανοηθεί να προσεγγίσει τις συριακές ακτές!
Σε συνέντευξή του ο σύριος υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος στο Sputnik δήλωσε: « η ανακοίνωση που έγινε από τη Γαλλία ότι το αεροπλανοφόρο της στρατηγός Charles de Gaule θα συμμετάσχει στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία θα υποχρεώσει το συριακό στρατό να το στοχεύσει άμεσα. Σχολιάζοντας τα αεροπορικά χτυπήματα της Γαλλίας εναντίον συριακών πετρελαιοπηγών ο στρατηγός δήλωσε « αυτά τα χτυπήματα στοχεύουν συριακές πετρελαιοπηγές και όλα αυτά επιτελούνται χωρίς την συναίνεση της συριακής κυβέρνησης που σημαίνει ότι πρόκειται για καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Η δυτική συμμαχία δεν στόχευσε μέχρι τώρα καμιά θέση ή στρατόπεδο της Daech ή αλλων τρομοκρατικών οργανώσεων.
Με τα χτυπήματα εναντίον των πετρελαιοπηγών μας η Γαλλία επιδιώκει  να εκδικηθεί τη Δαμασκό που δεν της έδωσε την εκμετάλλευση πετρελαιικών κοιτασμάτων », επέμεινε ο σύριoς στρατηγός Mohammad Issa.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις