Ο αντιπρύτανης με το iPhone για γραμματέας στο υπουργείο Παιδείας

http://www.thetoc.gr/images/articles/2/article_87798/o-antiprutanis-me-to-iphone-gia-grammateas-sto-paideias.w_l.jpg

Για γενικός γραμματέας στο υπουργείο Παιδείας, προς αντικατάσταση του Δ. Χασάπη, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του προορίζεται ο αντιπρύτανης Ι. Παντής, καθηγητής Οικολογίας, Διαχείρισης Πληθυσμών και Βιοκοινοτήτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Παντής δεν είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό. Είχε απασχολήσει την επικαιρότητα το καλοκαίρι του 2012 όταν δώρισε στην
ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη ένα... iPhone αξίας περίπου 700 ευρώ περνώντας το στα λειτουργικά έξοδα του πανεπιστημίου.
http://www.thetoc.gr/images/articles/2/article_87798/upl5641997570f7c.jpg
Τότε ο κ. Παντής είχε μπλεχτεί σε μια διελκυστίνδα με την ηθοποιό και με διευθυντή του καταστήματος εμπορικών ειδών του ΑΠΘ «Λογότυπος» Γιώργο Δημητριάδη. Ο κ. Παντής φωτογράφιζε τον κ. Δημητριάδη ως εκείνον που έδωσε το iPhone στην ηθοποιό με τους δύο τελευταίους να δείχνουν τον κ. Παντή.
Μάλιστα ο Αντιπρύτανης βρέθηκε και με μία 40'' 3D τηλεόραση και ένα DVD player στην οικία του με χρέωση πάντα του ΑΠΘ και υποστήριξε ότι του τα έστειλε ο κ. Δημητριάδης προσπαθώντας να τον παγιδεύσει.
Τότε η κ. Δραγούμη υποστήριξε ότι ο αντιπρύτανης του Αριστοτελείου της είχε κάνει αυτό το δώρο ως συμβολική πράξη αβροφροσύνης ενώ η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελου Μπακέλα είχε διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση ενώ αργότερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αθώωσε και τον αντιπρύτανη και τον διευθυντή του καταστήματος εμπορικών ειδών «Λογότυπος».




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις