Μεξικό: Απίστευτη σεξουαλική παρενόχληση από παρουσιαστή σε συνεργάτιδά του on air!

Μεξικό: Απίστευτη σεξουαλική παρενόχληση από παρουσιαστή σε συνεργάτιδά του on air!


Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στην πόλη Σιουδάδ Χουάρες, στο Μεξικό, όταν ο Ενρίκε Τοβάρ κατά την παρουσίαση του ζωντανού σόου «A Toda Maquina», άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά την συμπαρουσιάστριά του, Τάνια Ρέζα. Ο νεαρός άνδρας δεν δίστασε να σηκώσει την φούστα της κοπέλας, να τρίβεται επάνω της, να αγγίζει το στήθος της και να σιγοτραγουδά τους στίχους του τραγουδιού «You raised my hopes», ενώ εκείνη
φανερά ενοχλημένη του απαντά ότι μόνος του «ανέβασε τις ελπίδες του» και αποχωρεί από το πλατό της εκπομπής.



Το επεισόδιο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και το Εθνικό Συμβούλιο για την Πρόληψη των Διακρίσεων στο Μεξικό διεξήγαγε έρευνα για σεξουαλική παρενόχληση του Τοβάρ εις βάρος της Τάνια Ρέζα. Το περίεργο είναι ότι η νεαρή παρουσιάστρια στην αρχή ανέφερε ότι το περιστατικό ήταν «στημένο» για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια, ανακάλεσε την πρώτη δήλωση και υποστήριξε ότι οι παραγωγοί της εκπομπής την πίεσαν να καλύψει τον Τοβάρ.



Το γεγονός αποκτά μεγαλύτερη σοβαρότητα εξαιτίας του ό,τι έλαβε χώρα σε μια πόλη, όπως η Σιουδάδ Χουάρες, που είναι γνωστή με το προσωνύμιο «πόλη των νεκρών γυναικών», εξαιτίας των άγριων δολοφονιών 400 γυναικών από το 1993 μέχρι σήμερα, οι οποίες έχουν μείνει στο μεγαλύτερο μέρος τους ανεξιχνίαστες. Συνήθως, πρόκειται για φτωχές γυναίκες, που δολοφονήθηκαν ενώ επέστρεφαν από την δουλειά τους στα τοπικά εργοστάσια.



Οι δύο παρουσιαστές αρχικά απομακρύνθηκαν από την δουλειά τους, αλλά στην συνέχεια προσελήφθησαν ξανά, υπό τον όρο στις εκπομπές τους να ασχοληθούν με θέματα που ευαισθητοποιούν σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση.









ΠΗΓΗ






































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις