"Κλειδώνει" τον εναέριο χώρο της Συρίας με αποστολή S-400,η Ρωσία αναμένοντας "τουρκικό λάθος"

http://pravda-team.ru/eng/image/article/0/4/8/54048.jpeg



Η Ρωσία "κλειδώνει" κυριολεκτικά τον εναέριο χώρο της Συρίας και "μπλοκάρει" ακόμη και την σκέψη πτήσεων τουρκικών αεροσκαφών προς τη Συρία. Ο εφιάλτης για τους Τούρκους έχει ...όνομα και αριθμό: S-400.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ η Πούτιν έδωσε διαταγή για αποστολή 12 ακόμη μαχητικών αεροσκαφών στη Συρία αλλά και την ανάπτυξη αντιαεροπορικών -αντιπυραυλικών συστημάτων S-400! Αν θυμηθούμε την ...
λύσσα των Τούρκων με τους ελληνικούς S-300 καταλαβαίνουνε τις ανησυχίες που θα θα έχουν με την ενεργοποίηση των πολύ πιο εξελιγμένων S-400 στη Συρία.
Με απλά λόγια η ενεργοποίηση αυτών των συστημάτων μπορεί να "μπλοκάρει" ότι πετάει στη Συρία ή πέριξ αυτής.
Σ΄ ότι αφορά στις αεροπορικές δυνάμεις των Ρώσων:
Οι ρωσικές ενισχύσεις θα σταλούν στη ρωσική βάση του Hmeymim και πλέον κάθε ένα από τα 24 βομβαρδιστικά που επιχειρούν στη Συρία από το τέλος Σεπτεμβρίου, θα συνοδεύεται από ένα καταδιωκτικό!
Με απόφαση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, μετά την κατάρριψη του Su-24, που έφερε Τουρκία - Ρωσία στα πρόθυρα του πολέμου, όλα τα ρωσικά βομβαρδιστικά που επιχειρούν στη Συρία θα πετούν υπό την κάλυψη ενός καταδιωκτικού! Επικαλούμενη στρατιωτικές πηγές της, η Kommersant αναφέρει πως το ρωσικό Γενικό Επιτελείο σκέφτεται να στείλει στη Συρία 10-12 καταδιωτικά γι' αυτό το σκοπό.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις