ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο 70χρονος που βρήκε νεκρά τα δύο αδέλφια του στην Εύβοια: “Αφού κρεμάσουν τους δολοφόνους, θέλω μετά…να τους ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ!” (βίντεο)





Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τα δύο αδέρφια, που βρέθηκαν νεκρά… στην αυλή του σπιτιού τους. Όπως αποκαλύπτει ο αδερφός τους, πριν από λίγους μήνες είχαν πέσει θύματα ληστείας.
“Eγώ θέλω να τους “μαγκώσουν”, να τους κρεμάσουν και να τους τεμαχίσουν”, λέει σε τηλεοπτικό σταθμό ο Γιάννης Αλαφάκης, αδερφός
των θυμάτων.

Ο 70χρονος περιγράφει πώς εντόπισε τα άψυχα κορμιά των δύο αδερφών του στην αυλή του σπιτιού τους στο χωριό Μακρυκάπα και μιλάει ξεκάθαρα για διπλή δολοφονία. “Με ειδοποίησε μια γειτόνισσα και πήγα στο σπίτι τους και τους είδα πεσμένους κάτω. Ο ένας χτυπημένος στο πρόσωπο και ο άλλος στο κεφάλι”, περιγράφει. Όπως αποκαλύπτει τα δύο αδέρφια του, πριν από μερικούς μήνες είχαν μπει στο στόχαστρο τριών ληστών, οι οποίοι τους βασάνισαν.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή, δεν έριξε φως στην υπόθεση, καθώς οι κακώσεις που φέρουν στο σώμα τους δεν προκάλεσαν τον θάνατό τους και γι’ αυτό το λόγο θα ακολουθήσουν τοξικολογικές εξετάσεις. Κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών μαζί με αστυνομικούς της σήμανσης ερεύνησαν εξονυχιστικά την περιοχή, ψάχνοντας για στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου, όπως DNA και αποτυπώματα.









ΠΗΓΗ



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις