ΝΑΤΟ προς όλους: «Μην πλησιάσετε το αεροσκάφος του Άσαντ για την Τεχεράνη ,κινδυνεύετε»

syria 



Ισχυρή συνοδεία  ρωσικών μαχητικών θα ταξιδέψει ο Άσαντ στην Τεχεράνη
Τουλάχιστον τέσσερα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη θα  συνοδεύουν το αεροπλάνο του Σύρου  Προέδρου  Μπασάρ Άσαντ κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Ιράν, αναφέρει το  ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων Fars και αναμεταδίδει το  RIA Novosti.
«Η Αεροπορική Διοίκηση της διεθνούς συμμαχίας υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, προειδοποίησε να μην πλησιάσει καμία αεροπορική
δύναμη το  αεροσκάφος του  Μπασάρ αλ-Άσαντ, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε α σύγκρουση»,  γράφει το  ρωσικό πρακτορείο, προσθέτοντας ότι η διαδρομή του αεροσκάφους του Σύρου Προέδρου θα διέλθει από τον εναέριο χώρο του Ιράκ.
Νωρίτερα, το πρακτορείο ειδήσεων Fars, επικαλούμενο πηγές ανέφεραν ότι ο Σύρος ηγέτης θα  επισκεφθεί την Τεχεράνη  στα τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου, αλλά η επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας δεν έχει γίνει ακόμη .
Σύμφωνα με άρθρο στην ιστοσελίδα pentapostagma.gr, ( Με εντολή του Β. Πούτιν ενεργοποιήθηκαν οι πύραυλοι S-400 στην Συρία!!), τα πυραυλικά συστήματα ενεργοποιήθηκαν, μετά από προεδρική εντολή  και έχουν «κλειδώσει» οτιδήποτε κινείται εντός του τουρκικού και συριακού εναέριου χώρου.
Οι πύραυλοι αυτοί οι οποίοι αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο της Δύσης , θα «μετακινηθούν»  σύμφωνα με πληροφορίες για να καλούμουν την μετακίνηση του Προέδρου της Συρίας στην Τεχεράνη . Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν την «δραστηριοποιούσε» της τουρκικής, ισραηλινής και Σαουδαραβικής αεροπορίας.
Τονίζεται  ότι το S-400 προορίζεται για την προσβολή όλων των σύγχρονων και μελλοντικών μέσων αεροπορικής και διαστημικής επίθεσης – ανιχνευτικών αεροσκαφών, αεροσκαφών στρατηγικής και τακτικής αεροπορίας, τακτικών,  επιχειρησιακών τακτικών βαλλιστικών πυραύλων, βαλλιστικών πυραύλων μέσου βεληνεκούς, υπερηχητικών στόχων, συστημάτων παρεμβολής παρασίτων, αεροσκαφών περιπολίας δια ραντάρ, αεροσκαφών κατεύθυνσης κλπ.
Υπενθυμίζουμε ότι το ρωσικό πυραυλικό σύστημα S-400 «Triumph»,  είναι ένα αμυντικό σύστημα πυραύλων εδάφους-αέρος μεγάλου και μεσαίου βεληνεκούς (SAM) που εξουδετερώνει οποιαδήποτε  ιπτάμενη μηχανή  υπάρχει στον αέρα αλλά και στο χώρο της στρατόσφαιρας .
Στην προκειμένη περίπτωση, τονίζεται ο Άσαντ θα «φυλάσσεται» από αέρος με την συνοδεία μαχητικών αεροσκαφών, και από εδάφους με πυραυλικά συστήματα. Πάντως πολλοί είναι αυτοί που τον «περιμένουν στην γωνία».




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις