Ζόμπυ λαοί στηρίζουν την επιβολή της Παγκόσμιας Χούντας





Η κεντρική ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ, η FED πριν από μερικές μέρες, αποφάσισε να αυξήσει τα επιτόκια δανεισμού. Αυτό επηρεάζει όλες τις τράπεζες, τόσο της Αμερικής όσο και της Ευρώπης, ακόμη και την κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα, που δανείζει την Ελλάδα και βέβαια δανείζει και τα κράτη μέλη του ευρώ, που με τη σειρά τους δανείζουν την Ελλάδα.
Βέβαια, η Ελλάδα είναι κόκκος άμμου, μπροστά στην ανεμοθύελλα που έρχεται, διότι, η
αύξηση των επιτοκίων, έχει σαν αιτιολογία, την μεγάλη ανάπτυξη (αυτό είναι ανέκδοτο) της αμερικανικής οικονομίας μέσα στο 2016 που ανακοίνωσε ο Ομπάμα.
Την ίδια στιγμή, οι ΗΠΑ αποφάσισαν από το 2016, να αρχίσουν να πωλούν στο εξωτερικό τα αποθέματα πετρελαίου που έχουν, γιατί μέχρι τώρα κρατούσαν την δική τους παραγωγή για ώρα ανάγκης.

Η ανάγκη φαίνεται έφτασε, μετά και τις τελευταίες οδηγίες του επίδοξου παγκόσμιου δικτάτορα.

Έτσι, αφού θα πέσει ακόμη περισσότερο και φτηνότερο πετρέλαιο στην παγκόσμια αγορά, ελπίζουν, να πάθει μεγαλύτερη ζημιά η Ρωσία, αφού, η πτώση των τιμών του αραβικού πετρελαίου, δεν επηρέασε τόσο αρνητικά όσο θα ήθελαν την Ρωσία, αφού η Ρωσία το κύριο χρήμα το παίρνει από το φυσικό αέριο.
Οι αποφάσεις αυτές της Αμερικής, έριξαν τις τιμές χρυσού και ασημιού, και αναμένεται να επηρεάσουν πολύ αρνητικά την παγκόσμια οικονομία για το 2016.

Εμείς στην Ελλάδα, θα γίνουμε τα πρώτα πειραματόζωα, κοινωνίας ελεγχόμενης με μικροτσίπ και περιουσιολόγιο, αφού πουθενά στον κόσμο, παρά το ότι χρησιμοποιείται παντού τεχνολογία μεγαλύτερη από τη δική μας, δεν υπάρχουν τα μέτρα υποχρεωτικής παρακολούθησης και υποχρεωτικών πληρωμών με κάρτες με τσιπ.
Η παγκόσμια χούντα του Αντιχρίστου δείχνει τα δόντια της και οι άθεοι και οι αποστάτες, που αποστάτησαν από τον Θεό, για να πάρουν "αυξήσεις" (οποία κατάντια) στους μισθούς τους, στηρίζουν σαν ζόμπι την προσπάθεια της παγκόσμιας επιβολής της.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις