Δεν σας πάει με τίποτα στο μυαλό αυτοί οι μουσουλμάνοι σε ποιο στρατό υπηρετούσαν!

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/11/nazi_ss-630x400.jpg


Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1943 και δείχνει μουσουλμάνους να προσεύχονται. Ίσως να έχετε ήδη υποπτευθεί ότι είναι μουσουλμάνοι στρατιώτες! Δεν σας πάει όμως στο μυαλό με τίποτα ποιανού στρατού είναι!
Οι εικονιζόμενοι πεσμένοι στα τέσσερα εν ώρα προσευχής, είναι οι μουσουλμάνοι στρατιώτες της Μεραρχίας Χαντσάρ (Handschar), δηλαδή της «Μεραρχίας Χαντζάρα» των γερμανικών SS κατά τη διάρκεια του Δευτέρου
Παγκοσμίου Πολέμου.
Την αποτελούσαν Βόσνιοι Μουσουλμάνοι συνεργάτες των ναζί και είχαν αξιωματικούς Γερμανούς.
Αυτό το μουσουλμανικό στρατιωτικό σώμα των SS είχε και την ευχή του Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν αλ Χουσέινι, του Παλαιστίνιου γενικού μουφτή της Ιερουσαλήμ.
Στη φωτογραφία που ακολουθεί βλέπετε τον μουφτή της Παλαιστίνης να επιθεωρεί τα ναζιστικά μουσουλμανικά σώματα.
http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/11/palestinios.jpg
http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/11/MUSLIMS_SS.jpg
Το σπέρμα του αντιεβραϊσμού στους μουσουλμάνους, να σημειώσουμε εδώ, φύτεψε στις ψυχές των Αράβων το ναζιστικό χιτλερικό καθεστώς σε συνεργασία με εθνικιστές Άραβες ηγέτες.
Στην ακόλουθη φωτογραφία βλέπετε νεαρούς μουσουλμάνους SS να μελετούν σχετικά για «Ισλάμ και Ιουδαϊσμό», πολύ πριν ανακηρυχτεί κράτος του Ισραήλ.
Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου οι ναζί είχαν στενές σχέσεις με Άραβες ηγέτες που ήθελαν να ανεξαρτοποιηθούν από τις αγγλογαλλικές αποικιοκρατίες.
Από την άλλη, ο ίδιος ο Χίτλερ θαύμαζε το Ισλάμ, διότι το θεωρούσε καταλληλότερη (πολεμική) θρησκεία για τους Γερμανούς από τον χριστιανισμό.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις