Πούτιν: Οι Τούρκοι θα το μετανοιώσουν πικρά που κατέρριψαν το αεροπλάνο (βίντεο)

 


Οι Τούρκοι θα το μετανοιώσουν πικρά που κατέρριψαν το αεροπλάνο και οι συνέπειες δεν θα είναι μόνο οικονομικές, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.
Στην ετήσια προεδρική ομιλία του στη Ρωσική Ομοσπονδιακή Συνέλευση στη Μόσχα, εξέφρασε την έκπληξή του για την κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού από τον σημαντικό εμπορικό εταίρο την Τουρκία, λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η Τουρκία αποφάσισε να καταρρίψει ένα
ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος κοντά στα σύνορα Συρίας - Τουρκίας.
Η Ρωσία «δεν θα ξεχάσει ποτέ» την κατάρριψη του βομβαρδιστικού και οι Τούρκοι «θα μετανιώσουν για αυτό που έκαναν», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την ομιλία του για την κατάσταση του έθνους, προσθέτοντας ότι η Μόσχα δεν μπορεί να αγνοήσει τη συνδρομή της Άγκυρας προς τους τρομοκράτες.
http://static.kremlin.ru/media/events/photos/big/gF03FpvHRf34ktgZAVimkT3XxwORdnKR.jpg
http://static.kremlin.ru/media/events/photos/big/4gAEACDkgt9v07aUaQgIgbA749aAqXxD.jpg
http://static.kremlin.ru/media/events/photos/big/iAtDN4xZqOX0i6hPENrUA78AaVqSM4mT.jpg
"Μόνο ο Αλλάχ ξέρει γιατί το έκαναν [Ο Πούτιν τόνισε την αραβική ονομασία για το Θεό]. Φαίνεται σαν ο Αλλάχ να αποφάσισε να τιμωρήσει την κυβέρνηση στην Τουρκία, αφαιρώντας το μυαλό και τη λογική τους» προειδοποίησε κατά την ομιλία του ενώπιον των βουλευτών, των μελών της κυβέρνησης και των κυβερνητών των περιφερειών και περιοχών της Ρωσίας, απειλώντας με περαιτέρω κυρώσεις την Άγκυρα.
http://static.kremlin.ru/media/events/photos/big/B9ROSBqmKotLdoCTOGeVjEsZSr4YVaPX.jpg
http://static.kremlin.ru/media/events/photos/big/FIXCgpF7vSzzK1Lv4Px6Xr7OZ0YBZYG1.jpg
"Δεν έχουμε την πρόθεση να προχωρήσουμε σε απειλές ανάληψης στρατιωτικής δράσης» (...) «αλλά οποιοσδήποτε θεωρεί ότι έχοντας διαπράξει αυτό το φοβερό έγκλημα, τη δολοφονία των ανθρώπων μας, θα γλιτώσει με κάποια μέτρα για τις ντομάτες του ή κάποιους περιορισμούς σε κατασκευαστικά έργα ή άλλους τομείς, πλανάται οικτρά», είπε οργισμένα.









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις