ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ…ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!


φοτο1



Σύμφωνα με την γερμανική Die Welt, ο Αυστριακός Ισλαμιστής Mohamed Mahmoud, (Abu Usama Al-Gharib), αναφώνησε σε λόγο του σε ένα βιντεοσκοπημενο μήνυμα το οποίο αναρτήθηκε στη «Welt Online», ότι το Ισλαμικό Δίκτυο, «Millatu-Ibrahim», είναι ενεργό στο Αμβούργο και επίσης και στο Βερολίνο και είναι έτοιμο να
αναλάβει δράση στις πόλεις αυτές.

mmahmoud1p-600x600Το Ισλαμικό γκρουπ, «Millatu-Ibrahim» το οποίο υπάρχει από το 2011 και έχει οργανωμένες ομάδες σε διάφορα ομοσπονδιακά κράτη της Γερμανίας, έχει χαρακτηριστεί σαν μια ακραία ισλαμική ομάδα έτοιμη για το ισλαμικό τζιχάντ. Μέχρι τώρα το γκρουπ έχει αναπτύξει δράση στη Βόρεια Ρηνανία, Βεστφαλία, Έσσεν και Βερολίνο.
Το γραφείο ασφάλειας του Αμβούργου πρόσφατα αναγκάστηκε να κλείσει το αμφιλεγόμενο τζαμί «Taiba» (γνωστό με το επίσημο όνομα Al Quds), που έκανε ισλαμιστική προπαγάνδα για τον ιερό πόλεμο κατά των απίστων, προκαλώντας όμως την έντονη αντίδραση των Ισλαμιστών. Το τζαμί που βρίσκεται στη συνοικία του St. Georg, ήταν γνωστό σε όλη τη Γερμανία μέχρι το κλείσιμό του ως σημείο συνάντησης ριζοσπαστικών ισλαμιστικών ομάδω. Μάλιστα λέγεται ότι μερικοί από τους ισλαμιστές που αυτοκτόνησαν στις επιθέσεις τις 9/11 στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένου και του Mohammed Atta, είχαν προσευχηθεί εκεί.
Αντιδρώντας στο κλείσιμο του τζαμιού ο ριζοσπαστικός κήρυκας του group, Mohamed Mahmoud, τώρα κηρύσσει ανοιχτά ότι το «Ισλαμικό Σκηνικό» θα αγωνιστεί για μια ισλαμική αναγέννηση! Και τόνισε με απειλητικό ύφος ότι : «Νομίζατε ότι απλώς θα κλείνατε το τζαμί Al Quds και όλα θα τελείωναν? Μάρτυς μου ο Αλλάχ, θα ευχόσαστε ποτέ να μην είχατε κλείσει το τζαμί Al Quds!»
Εκεί κατάντησαν την Ευρώπη!

 Ας τα βλέπουν αυτά και οι διάφοροι ισλαμολάγνοι στην Ελλάδα.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις