ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι βρήκαν οι Νορβηγοί στα κινητά τηλέφωνα των «προσφύγων»;




Υπό τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, μετά τη σφαγή των Παρισίων και τις συνεχείς απειλές των «τρελών του Αλλάχ» για μαζικά τρομοκρατικά χτυπήματα στην…άπιστη Ευρώπη, αποφάσισαν οι νορβηγικές αρχές να ερευνούν πιο σχολαστικά τους «πρόσφυγες» που καταφτάνουν στη χώρα. Έτσι, σ’ ένα απ’ αυτά τα ψαχτήρια σε κινητά τηλέφωνα και βαλίτσες
«προσφύγων» βρήκε όλα τα… καλούδια. 

Όπως, εικόνες εκτελέσεων, κομμένα κεφάλια και μπόλικες σημαίες του Ισλαμικού κράτους.

Αλήθεια, γιατί δεν κάνουν παρόμοιους ελέγχους οι ελληνικές αρχές;

Υπάρχουν φόβοι ότι το Ισλαμικό Κράτος μπορεί να προσπαθεί να στείλει μαχητές στην Ευρώπη. Πιστεύεται ότι ορισμένοι από τους τρομοκράτες των φονικών επιθέσεων στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου, μπήκαν στην Ευρώπη με συριακά διαβατήρια.

Στο μεταξύ, ο διευθυντής του FBI James Comey κατέθεσε στο Senate Judiciary Committee, στις 9 Δεκεμβρίου, ότι το Ισλαμικό Κράτος είχε τουλάχιστον μια εξειδικευμένη μηχανή εκτύπωσης που χρησιμοποιείται για την εκτύπωση αληθοφανών συριακών διαβατηρίων. "Έχουν την ικανότητα να κατασκευάζουν πλαστά διαβατήρια, κάτι που προκαλεί ανησυχία στις αρχές", υπογράμμισε.

Ένας Ολλανδός δημοσιογράφος απέδειξε επίσης πόσο εύκολο είναι να αποκτήσει κανείς πλαστό συριακό διαβατήριο. Υπάρχουν διαφημίσεις για απόκτηση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου στο Twitter έναντι 900 δολαρίων. Ο Harald Doornbos, που βρισκόταν στη Συρία τον Σεπτέμβριο και εργαζόταν για το Nieuwe Revu, είπε ότι οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένων τζιχαντιστών και Σύρων που έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τους απαγορεύεται η είσοδος στην Ευρώπη, θα μπορούσε να αποκτήσει πλαστό διαβατήριο.

"Στην Ελλάδα δείχνει το πλαστό συριακό του διαβατήριο στις αρχές. Από τη στιγμή που το διαβατήριο είναι πλαστό, με πλαστά στοιχεία, οι ελληνικές αρχές δεν έχουν ιδέα πως δεν αντιμετωπίζουν έναν Σύρο πρόσφυγα αλλά ένα μέλος του ISIS ή της Al-Qaeda", έγραψε το Nieuwe Revu.



Σημείωσε επίσης πως οι παράνομοι ταξιδιώτες προχωρούν από την Ελλάδα στην Ουγγαρία μέσω της ΠΓΔΜ και τη Σερβία και συνεχίζουν το ταξίδι τους χωρίς έλεγχο στα άλλα κράτη της Σένγκεν.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις