Ήταν… στημένο (βίντεο + φωτο)-Ο Ερντογάν «έσωσε» άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει

Ο Ερντογάν «έσωσε» άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει – Ήταν… στημένο (βίντεο + φωτο)



Απόλυτος διασυρμός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από την «απόπειρα αυτοκτονίας» πάνω από γέφυρα στην Κωνσταντινούπολη που ο… σουλτάνος απέτρεψε με προσωπική του παρέμβαση.
Σύμφωνα με το… ρεπορτάζ, ένας άνδρας ήθελε να αυτοκτονήσει από μια γέφυρα στην Πόλη.
Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να του αλλάξουν γνώμη, αλλά εκείνος έλεγε ότι ήθελε να πηδήξει.
Ξαφνικά και όλως… τυχαίος, περνούσε από
εκεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την προεδρική λιμουζίνα.
Σύμφωνα με το σενάριο σταμάτησε, είπε να του φέρουν στο αυτοκίνητο τον άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει και… προσέξτε, δίχως να κλείσει το τηλέφωνό του -κάπου μίλαγε-, καθισμένος στην αναπαυτική του πίσω θέση, κατάφερε παράλληλα να πείσει τον άνδρα να μην πηδήξει από την γέφυρα απλά κοιτώντας τον… πλαγίως.
Το Russia Today έφτιαξε όλο αυτό το… επεισόδιο θέμα στο δελτίο του και εξευτελίζει την παιδαριώδη προπαγάνδα του τουρκικού καθεστώτος. Δείτε το:



Βεβαίως ο εξευτελισμός του Ερντογάν και της χαζής προπαγάνδας του τουρκικού καθεστώτος είχε και συνέχεια, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας που ήθελε να πηδήξει από την γέφυρα, και τον έσωσε ο Ερντογάν, είναι… στελεχάρα των ισλαμιστών, από εκείνους που ονειρεύονται νεοοθωμανικά μεγαλεία.
Και προς απόδειξη, κυκλοφόρησε η φωτογραφία του στο διαδίκτυο, να ποζάρει με τα οθωμανικά λάβαρα. Οι «κακές» γλώσσες λένε ότι τον… «έδωσαν» στεγνά οι Κούρδοι:
erdogan_suicide2
Όπως ήταν αναμενόμενο, το όλο περιστατικό ενέπνευσε και τους σκιτσογράφους…
erdogan_superman






ΠΗΓΗ



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις