ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ…ΑΛΛΑΧ ! (βίντεο)





Η Νέα Τάξη κάνει ότι μπορεί,ειδικά όσο πλησιάζουν οι ημέρες των Χριστουγέννων προκειμένου να νοθεύσει την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης και να κάνει την φιλομουσουλμανική και φιλομεταναστευτική της προπαγάνδα.
Έτσι προκειμένου να υλοποιήσουν αυτά τα σχεδία προσλαμβάνουν ειδικούς σκηνοθέτες, κάμεραμαν, αφιερώνουν ειδικά βίντεο ακόμα και βίντεο με
γιορτινό χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο με ειδικούς συστημικούς δημοσιογράφους, όλα πάντα σε προκαθορισμένο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, το μεγάλο γερμανικό κανάλι SWR στην πόλη Karlsruhe πρόβαλλε μια τέτοια χριστουγεννιάτικη τελετή με επίκεντρο τον… Αλλάχ του Ισλάμ και των μεταναστών, (δειτε το βίντεο μετα από λίγα λόγια).

Γενικότερα, τα γερμανικά κρατικά κανάλια ZDF και ARD με τις εκπομπές τους προσπαθούν να εξαφανίσουν όλα τα όρια-σύνορα ανάμεσα στον Χριστιανισμό και το Ισλάμ και να προβάλλουν μια οικουμενιστική «σούπα». Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως προσπαθούν να δώσουν ένα μουσουλμανικό χρώμα στα Χριστούγεννα και να δείξουν πως τελικά όλοι είμαστε το ίδιο, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι κ.α.

Και εις ανώτερα!









ΠΗΓΗ




















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις