Σπαρακτικές φωτογραφίες! Καγκουρό πεθαίνει στην αγκαλιά του συντρόφου και του παιδιού της

Σπαρακτικές φωτογραφίες! Καγκουρό πεθαίνει στην αγκαλιά του συντρόφου και του παιδιού της


Λίγο πριν κλείσει τα μάτια της και φύγει από τη ζωή, το μόνο που ήθελε ήταν να αγκαλιάσει για τελευταία φορά τον σύντροφο και το παιδί της. Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες του Evan Switzer αποτυπώνουν τη στιγμή του τελευταίου αντίο μιας οικογένειας καγκουρό. Τα τρία
ζώα χώρισε ο θάνατος.

Συγκλονισμένος από τη μοναδική στιγμή που είχε την τύχη να απαθανατίσει με τον φωτογραφικό του φακό, ο Evan Switzer δηλώνει πως ποτέ δεν είχε δει κάτι παρόμοιο. Έκανε βόλτα σε ιδιωτική έκταση στον ποταμό Heads, στο Queensland, στην Αυστραλία, όταν παρατήρησε πως κάτι συμβαίνει. Είδε τη μητέρα καγκουρό να πεθαίνει κάτω από τη σκιά ενός δέντρου. Το μόνο που αναζητούσε ήταν τις τελευταίες στιγμές ευτυχίας στο πλευρό της οικογένειάς της.
"Είδα το αρσενικό να σηκώνει το θηλυκό. Έμοιαζε σαν να προσπαθεί να τη σηκώσει και να δει τι δεν πηγαίνει καλά. Τη σήκωνε και δεν μπορούσε να σταθεί στο έδαφος. Στεκόταν δίπλα της. Ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Θρηνούσε την απώλεια του συντρόφου του", δήλωσε στην Daily Mail.
Ενώ πέθαινε, το αρσενικό καγκουρό σήκωσε το κεφάλι της ώστε να μπορεί να κοιτάζει το παιδί της πριν ξεψυχήσει. Ήθελε να βρίσκεται δίπλα τους τις τελευταίες της στιγμές. Το μικρό καγκουρό την κοίταζε συνέχεια και στεκόταν κοντά στο σώμα της. Μετά τον θάνατό της ο σύντροφός της φύλαγε το πτώμα της, απομακρύνοντας όποια άλλα καγκουρό που πλησίαζαν στο σημείο.





ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις