Η Νέα Τάξη σε καλεί: Συγκατοίκησε και εσύ με έναν «μετανάστη», μπορείς - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

lathrometanastes


Είναι απίστευτο το πως προωθείται η προπαγάνδα , προκειμένου σπίτια Ελλήνων να ανοίξουν και να υποδεχθούν παράνομους μετανάστες που έχουν στο μυαλό του να επιβάλλουν το φανατικό δόγμα του Ισλάμ στις χώρες, όπου πατούν πόδι.
Δήθεν αντιρατσιστικές οργανώσεις παρουσιάζουν στα Μελίσσια την Ιωάννα και τον Ναντίρ σε μια απλή καθημερινότητα να συγκατοικοίν τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Οι υποτιθέμες αντιρατσιστικές οργανώσεις φέρνουν σε επαφή «πρόσφυγες» που
αναζητούν στέγη με οικογένειες και άτομα που θέλουν να μοιραστούν το σπίτι τους: «Οι οικογένειες και τα άτομα που προσφέρουν το χώρο, βοηθούν ένα συνάνθρωπό τους που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γνωρίζουν έναν άλλο πληθυσμό μια άλλη κουλτούρα και συγχρόνως οι πρόσφυγες, εντάσσονται πολύ πιο ομαλά» δηλώνει στο αμερικανικό δίκτυο CNN η Χριστίνα Ψαρρά, επικεφαλής οργάνωσης στην Ελλάδα. «Η ιδέα ήταν πολύ απλή, και βασίστηκε στο ερώτημα γιατί να υπάρχουν μόνο χώροι υποδοχής ή ξενώνες, για την υποδοχή των προσφύγων. Γιατί να μην μπορούν οι πρόσφυγες να συγκατοικήσουν με νέους ανθρώπους, με οικογένειες με άτομα, με καθημερινούς ανθρώπους;», συμπληρώνει.
Το πρόγραμμα φυσικά υπάρχει και σε άλλες χώρες. Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία, Σουηδία, Πολωνία και Ελλάδα έχουν προσφέρει στέγη σε εκατοντάδες πρόσφυγες μέσω του μοντέλου της συγκατοίκησης.
Στα σπίτια μας λοιπόν οι... «πρόσφυγες». Τα σχέδια της Νέας Τάξης εφαρμόζονται με άνεση στα κοιμώμενα πλήθη.
Δείτε το βίντεο:









ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις