Σύρος «πρόσφυγας» μόλις του τελείωσαν τα χρήματα,έδωσε τη γυναίκα του σεξουαλική σκλάβα στους δουλέμπορους


 
 
 
Συνεχή τα εγκλήματα, ειδικά κατά των γυναικών, στον δρόμο προς την Ευρώπη - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων..Δεν είναι μόνο η θάλασσα, το κρύο και οι κακουχίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι πρόσφυγες στο δρόμο για την Ευρώπη, καθώς ειδικά οι γυναίκες πέφτουν συχνά θύματα κάθε είδους εγκλημάτων, ιδίως σεξουαλικών.

Μια από τις γυναίκες αυτές που κατόρθωσε να φτάσει στη Γερμανία και να σωθεί, κατήγγειλε πως ο ίδιος της ο άντρας, ένας Σύρος πρόσφυγας, την έδινε σαν σεξουαλική σκλάβα στους δουλέμπορους όταν του τελείωσαν τα χρήματα.

Εκείνοι, την βίαζαν καθημερινά, ενώ και ο άντρας της συμμετείχε στην κακοποίησή της καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η γυναίκα, που είναι και μητέρα τεσσάρων παιδιών, διηγήθηκε την περιπέτειά της στους New York Times καθώς επιχειρεί να ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή.

Πλέον, ζει στο Βερολίνο και κατόρθωσε, με την βοήθεια των ανθρωπιστικών οργανώσεων, να εκδώσει περιοριστική εντολή κατά του συζύγου της.

Φοβόταν ότι θα της επιτεθεί και πάλι, ενώ ακόμα και μέλη της οικογένειάς της που βρίσκονται στη Γερμανία σκέφτεται πως μπορεί να κινηθούν εναντίον της, καθώς θεωρείται, αν και το θύμα, «η ντροπή της οικογένειας».





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις